Neler Yeni

MONSTER ABRA A7 13.1 ALINIR MI

vroulike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gökay
Bütçe
20.000

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık bir kaç güne laptop almayı düşünüyorum ve gerçekten aylardır laptop arıyorum, fakat dengesiz fiyatlar ve ıygun olmayan özelliklerden dolayı bütçeme uygun bir tek bu bilgisayarı bulabildim. Monsterların sıkıntılı gelebilme riskini biliyorum veya clevo kasa olduğunu (soğutucum var) Yaklaşık tüm laptoplara baktım bu yüzden sizden sormak istediğim laptop önerisi yerine bu laptopun değeceği mi ?

not:bütçem en fazla 20k ve 16 gb rame yükseltme yapacağım

Ege Hanedar

80+ Bronze

https://www.akakce.com/laptop-noteb...ilgisayar-nh-qgxey-001-fiyati,2081128837.html alınmaz clevo kasa.

vroulike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben attığımda stoktaydı fakat öncesinde de yoktu tekrardan geleceğini düşünüyorum sizce bu özelliklerle bu monster alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/laptop-noteb...ilgisayar-nh-qgxey-001-fiyati,2081128837.html alınmaz clevo kasa.
bakın zaten bende clevo kasa olduğunun farkındayım her şeyi açıklamada belirttim sorduğum şey laptop önerisi yerine söylediğim bilgisayarın alınabilir mi olması yinede yardımcı olduğunuz için teşekkürler

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
ben attığımda stoktaydı fakat öncesinde de yoktu tekrardan geleceğini düşünüyorum sizce bu özelliklerle bu monster alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakın zaten bende clevo kasa olduğunun farkındayım her şeyi açıklamada belirttim sorduğum şey laptop önerisi yerine söylediğim bilgisayarın alınabilir mi olması yinede yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Alternatif önerdiysek demek alınmaz demek olabilir. Clevo kasa çok kötü bütçe yükseltip 3060 Tongfang modellere bakın bana göre. :D

Top Bottom