Yardım MONSTER ABRA A7 V11.4 Touchpad Çalışmama Problemi

PCBudur

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
Selamlar arkadaşlar,

Elimde MONSTER ABRA A7 V11.4 laptop mevcut. 3 farklı windows kurdum. Hiç bir şekilde touchpadini çalıştıramadım. Sitesinden driverlarına da baktım touchpad driverı eklenmemiş direk çalışması lazım diye düşünüyorum fakat bir türlü çalıştıramadım. Bunu konuda bilginiz var mıdır ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Selamlar arkadaşlar,

Elimde MONSTER ABRA A7 V11.4 laptop mevcut. 3 farklı windows kurdum. Hiç bir şekilde touchpadini çalıştıramadım. Sitesinden driverlarına da baktım touchpad driverı eklenmemiş direk çalışması lazım diye düşünüyorum fakat bir türlü çalıştıramadım. Bunu konuda bilginiz var mıdır ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.
garantiye gönderin bence bu kadar şeye rağmen çalışmıyorsa bi görsünler bence

garantiye gönderin bence bu kadar şeye rağmen çalışmıyorsa bi görsünler bence

Çalışıyordu ama donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yarın monsterı arayıp soracağım fakat belki bilen vardır çözümünü diye konu açayım dedim.

Selamlar arkadaşlar,

Fn + F1 denediniz mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,783
Üyeler
189,723
Son üye
aptal69
Geri