Neler Yeni

Monster Abra vs. Tulpar

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Monster'ın meşhur 2 oyuncu laptop serilerinden Abra ile Tulpar arasında bir fark vardı da hatırlamıyorum bir yerde okumuştum. Sanırım Abra'ya upgrade mi yapılmıyordu sonradan o tarz bir şeydi sanırım upgrade ile alakalı. Bir yakınımda da Abra var upgrade etmek istiyor neydi o fark bilenler yardımcı olabilir mi soru biraz enteresan oldu ama.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Kendi sitesinden Abra modellere upgrade yapılabiliyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Monster'ın meşhur 2 oyuncu laptop serilerinden Abra ile Tulpar arasında bir fark vardı da hatırlamıyorum bir yerde okumuştum. Sanırım Abra'ya upgrade mi yapılmıyordu sonradan o tarz bir şeydi sanırım upgrade ile alakalı. Bir yakınımda da Abra var upgrade etmek istiyor neydi o fark bilenler yardımcı olabilir mi soru biraz enteresan oldu ama.
Abra upgrade oluyor ram harddisk takabilirsin tulparda eski nesillerde işlemci değişimi oluyordu sanırım şuankilerinde yok ama.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sitesinden Abra modellere upgrade yapılabiliyor.
Evet yapılıyor ilk satın alınırken fakat sonradan mı upgrade yapılmıyordu artık enteresan bir durum vardı Tulpar daha avantajlıydı. Dediğim gibi bu bilgiyi bir yerde okumuştum upgrade alakalı bir konuydu 2 seri arasında. Fakat aklıma gelmiyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Evet yapılıyor ilk satın alınırken fakat sonradan mı upgrade yapılmıyordu artık enteresan bir durum vardı Tulpar daha avantajlıydı. Dediğim gibi bu bilgiyi bir yerde okumuştum upgrade alakalı bir konuydu 2 seri arasında. Fakat aklıma gelmiyor.
Yoo ben yeni taktım daha yapılıyor eskiden birde şey vardı abra modelleri açtıgın zaman garanti dışı kalıyordu sanırım o durumu söylüyorsunuz herhalde şuan öyle bir sorun yok.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Yoo ben yeni taktım daha yapılıyor eskiden birde şey vardı abra modelleri açtıgın zaman garanti dışı kalıyordu sanırım o durumu söylüyorsunuz herhalde şuan öyle bir sorun yok.
Evet öyle bir şey de olabilir hatırlamıyorum belki de garanti dışı kalma mevzusuydu. Abra A5 V15.2 hdd + 8ram upgrade edilmesi düşünülüyor şu an garanti dışı kalma mevzusu var mı? Laptop direk Monster'a yollanırsa onlar mı yapıyor garanti dışı kalmaması için?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Evet öyle bir şey de olabilir hatırlamıyorum belki de garanti dışı kalma mevzusuydu. Abra A5 V15.2 HDD + 8ram upgrade edilmesi düşünülüyor şu an garanti dışı kalma mevzusu var mı? Laptop direk Monster'a yollanırsa onlar mı yapıyor garanti dışı kalmaması için?
Şuanki serilerde garanti dışı kalmaz ama eski serilerde böyle bir durum olabilir müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanız en sağlıklısı olur dediğim gibi 2 gün önce ben harddisk taktım ve aradıgımda sorun olmadıgını kendileri de söylediler.

Gamer_g

80+ Bronze
Hepsine upgrade yapılıyor.tulparın tasarımı farklı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hepsine upgrade yapılıyor.tulparın tasarımı farklı
Evet alırken ve sonradan hepsine yapılıyor boş slot var ama sanırım abra'da diğer arkadaşın dediği gibi garanti dışı kalma sorunu vardı eskiden fark o olabilir bu tarz bir fark vardı çünkü.

Gamer_g

80+ Bronze
Evet alırken ve sonradan hepsine yapılıyor boş slot var ama sanırım abra'da diğer arkadaşın dediği gibi garanti dışı kalma sorunu vardı eskiden fark o olabilir bu tarz bir fark vardı çünkü.
Pardon
IMG_20200722_015035.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışlıkla gönderdim

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
tek farkları tulparın donanımı daha üst düzey olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom