Monster Abra A7 V12.2 Kullandım 1650Ti İ5 10. Nesil bikere büyük ekran öneririm çok daha güzel oluyor şuanki oyunlarda performansı yeterli lakin ısınıyor her leptop ısınır ama bu bi tık fazla ısınıyor ve fan seside bi hayli var malzeme kaliteside ortalama düzeyde ama monster ucuz ve desteği güzel öneririm. 5 Sene götürür sonrasında sıkıntılar baş gösterir tahminimce.Laptop almayı düşünüyorum hem oyun hem yazılım için oynadığım oyunlar ağır grafikli değil 1650ti ekran karti ne kadar götürür yardımcı olursanız sevinirim
Sabit bir yerde pc kullanmam çok zoreğer iş için kullanmicaksanız laptop önermem
Monster de iyi fps vermiyor mubütün oyunları açar ama çok iyi fps almassın alacağın laptop kaç lira ?? belki daha iyisini bulabilirim
monster ile ilgili değil ekran kartı çok güclü değilSabit bir yerde PC kullanmam çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monster de iyi fps vermiyor mu
Valla laptop düşünüyorum monster ama işte ağır program kullanıyorum ondan dolayı sıkıntılıyım almışken en az 7-8 yıl kullanmak istiyorum elimde 2 tane asus laptop var i5 gayet iyi sıkıntısı yok şu ana kadarMonster Abra A7 V12.2 Kullandım 1650Ti İ5 10. Nesil bikere büyük ekran öneririm çok daha güzel oluyor şuanki oyunlarda performansı yeterli lakin ısınıyor her leptop ısınır ama bu bi tık fazla ısınıyor ve fan seside bi hayli var malzeme kaliteside ortalama düzeyde ama monster ucuz ve desteği güzel öneririm. 5 Sene götürür sonrasında sıkıntılar baş gösterir tahminimce.
Bende ondan soruyorum 1660ti mo yoksa 2060 rtx mı diyemonster ile ilgili değil ekran kartı çok güclü değil
Reis max 8kbütün oyunları açar ama çok iyi fps almassın alacağın laptop kaç lira ?? belki daha iyisini bulabilirim
Bence alınır çünkü 2yıl garantisi ve ömür boyu ücretsiz bakımı var. Kaliteli bir markaLaptop almayı düşünüyorum hem oyun hem yazılım için oynadığım oyunlar ağır grafikli değil 1650ti ekran karti ne kadar götürür yardımcı olursanız sevinirim
7-8 yıl kullanırsın ama 5 yıl götürür oyunlar çok hızlı gelişiyor hikayeli oyunları sanmıyorum iyi düzeyde oynayamazsınız ki şuan 1660 kullanıyorum masaüstü versiyonu çoğu oynadıgım oyunda high ayarda sınırda resmen.Valla laptop düşünüyorum monster ama işte ağır program kullanıyorum ondan dolayı sıkıntılıyım almışken en az 7-8 yıl kullanmak istiyorum elimde 2 tane asus laptop var i5 gayet iyi sıkıntısı yok şu ana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende ondan soruyorum 1660ti mo yoksa 2060 rtx mı diye