Neler Yeni

Monster Alınır mı?

C4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Merhaba. 10 bin tl'lik bir laptop almayı düşünüyorum hem oyun amaçlı hem de üniversite de kullanmak için. Etrafımdan çok fazla farklı fikir çıktı ancak sonunda monster olarak kararlaştırdım markayı.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz neler olabilir?
Farklı markaları da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Merhaba. 10 bin TL'lik bir laptop almayı düşünüyorum hem oyun amaçlı hem de üniversite de kullanmak için. Etrafımdan çok fazla farklı fikir çıktı ancak sonunda monster olarak kararlaştırdım markayı.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz neler olabilir?
Asus ryzen 4.nesil var 1660 ti lı 2060 lısıda çıkacak 1 kaç aya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus ryzen 4.nesil var 1660 ti lı 2060 lısıda çıkacak 1 kaç aya
Amam sizinkide iyi

Zeclas.

80+ Bronze
Merhaba. 10 bin TL'lik bir laptop almayı düşünüyorum hem oyun amaçlı hem de üniversite de kullanmak için. Etrafımdan çok fazla farklı fikir çıktı ancak sonunda monster olarak kararlaştırdım markayı.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz neler olabilir?
Ouz adlı arkadaşın önerdiği sistem güzel ama depolama yetmeyebilir hdd eklemende fayda var alırken

• Beğen
Reaksiyonlar: C4NN

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk

C4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim Tulpar T7 V20.2 yi araştıracağım.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
piyasada yani stoğu olan ve özellikleri en iyisi monsterda o fiyata. ben 9.8k ya msi aldım i7 9750h+2060. beklerseniz msi da çıkarak 10. nesil rtx laptopları daha uygun fiyata. monster ile msi kıyaslanamaz kalite olarak. asus rog bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: C4NN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,294
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom