- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ban çiki banMalmemesi
Yavaş olm. Aklındakini dışa vurma.
Ban çiki banMalmemesi
İade almıyorlar (!)Şimdid gtx 1050 sistem alıp cyberpunk 2077 oynayamassak ne oluyor?
Lenovo IdeaPad gaming hemen hemen o fiyatlarda. Lenovo mu monster mı lenovo.başka alınacak laptop yok açıkçası monster harici aşırı kazık
Asusun rogu yeter ne problemi alkol bey.Asus'ün ürünlerinde 100'lerse sorun yaşayan gördüm. ROG serisi de dahil.
Monster'da da 100'lerce sorun yaşayan var ve kötü deniyor. Demek Asus da kötü.
Hani oynayamadığımız oyun olursa anında iade vardı?İade almıyorlar
Dizüstü olarak lenovo baş tacı.Asus'ün ürünlerinde 100'lerse sorun yaşayan gördüm. ROG serisi de dahil.
Monster'e karşı boş bir önyargı var.Asus'ün ürünlerinde 100'lerse sorun yaşayan gördüm. ROG serisi de dahil.
İroni yaptımda valla bilmiyorum sadece reklam sloganı bence. Garanti şartlarında öyle bir şey yok.Hani oynayamadığımız oyun olursa anında iade vardı?
Neden???Monster'e karşı boş bir önyargı var.
Kullanıcı yorumlarına göre konuşuyoruz. Önyargı yok. Yorumları görene kadar monster hayranı idim.Monster'e karşı boş bir önyargı var.
Kullanıcı yorumları...Neden???
Türk markası olduğundan.
Maks grafik diye bir şey söylenmemiş.İroni yaptımda valla bilmiyorum sadece reklam sloganı bence. Garanti şartlarında öyle bir şey yok.
Türk markası fakat basma marka malasef alınabilcek modellerde var alınmayacakta hiç bir zaman markaya değil modele bakılmalı bence.Neden???
Türk markası olduğundan.
Çok beğenilen yorumlarda var. Monster a destek olacağımıza çelme takıyoruz. Gerçekten kötü olan modeli alın demiyorum ama güzel modellerine de laf eden çok.Kullanıcı yorumlarına göre konuşuyoruz. Önyargı yok. Yorumları görene kadar monster hayranı idim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıcı yorumları...
Haklısın. Monster a çöp diyen 6k ya MSI laptop arıyor .dNeden???
Türk markası olduğundan.