Neler Yeni

Monster Aryond A27 240HZ Alınır mı?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 27" ile ne kadar try hard oynayabilirsiniz, focusunuz ortadayken sağ sola bakmak için kafa çevirmek gerekiyor
Haklısınız ama sadece valorant olarak değil birsürü neredeyse her türden oyun oynuyorum. Genel olarak alınabilirliği yani

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Niye kızgın attınız şizofren misiniz?
Ben kullanan kişilerin memnun olduklarını gördüm fiyat olarak iyi bir monitör ama 240hz alınmalı mı bence kendinizi o soruyu sorun sisteminiz iyiyse ben olsam 2k 144hz alırdım

Squex

80+ Silver
niye habire kızgın attınız onu anlamadım

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Yok bende monster a27 var monitörü dibime kadar çektim masa da hiç sağa sola çevirmen gerekmiyor sevdim ben bu monitörü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmadan bilemezsiniz buraya da kullanmayanlar ön yargı ile ürünü gömmüşler güzel bir monitör

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Yok bende monster a27 var monitörü dibime kadar çektim masa da hiç sağa sola çevirmen gerekmiyor sevdim ben bu monitörü

Kullanmadan bilemezsiniz buraya da kullanmayanlar ön yargı ile ürünü gömmüşler güzel bir monitör
Banada Valo immo arkadaşım beğendiğini ve önerdiğini söyledi büyük ihtimalle bunu alıcam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Klasik monster haterlığı

Top Bottom