Zaten arkadaşım 3-4 aydır kullanıyor ve genelde rekabetçi oyunlar oynuyor gayet memnun olduğunu söyledi hem pc yükseltirsem sorun olmasın 144hz birkaç yıla eskiyeceğini düşünüyorumKızgın atanların bir sıkıntısı var galiba.
Monitörün özellikleri oldukça iyi.
Almadan önce bir mağazaya gidip 27" bir monitör deneyin kafanıza yatıyorsa alabilirsiniz.
anladım teşekkürlerBazı kullanıcılar memnun olduğunu söylüyor bazıları ise ghosting sorunu falan olduğunu söylüyor. Sanırım şans işi
Zaten arkadaşım 3-4 aydır kullanıyor ve genelde rekabetçi oyunlar oynuyor gayet memnun olduğunu söyledi hem pc yükseltirsem sorun olmasın 144hz birkaç yıla eskiyeceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım teşekkürler
Özellikle rekabetçi oyunları Tryhard oynuyorsan 240 bambaşka bir dünya.Zaten arkadaşım 3-4 aydır kullanıyor ve genelde rekabetçi oyunlar oynuyor gayet memnun olduğunu söyledi hem pc yükseltirsem sorun olmasın 144hz birkaç yıla eskiyeceğini düşünüyorum
malesef monitör bana ilk geldiğinde 32 inç zannetim o kadar büyükki ama o büyüklüğü oyun oynamamı bozmuyor tabi ki büyük olduğundan daha iyi oynamaya başladım yani 6-7 ay olmuştur bunu alalı ben ve çok sevdimKlasik monster haterlığı
ben 7 ay önce falan 2200tl ye aldım deseminstayı takip et abdullah abi indirimli bulup atıyo geçenlerde 1900 gibi bi fiyata atmıştı
göz yaşı pıt :,(malesef monitör bana ilk geldiğinde 32 inç zannetim o kadar büyükki ama o büyüklüğü oyun oynamamı bozmuyor tabi ki büyük olduğundan daha iyi oynamaya başladım yani 6-7 ay olmuştur bunu alalı ben ve çok sevdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 7 ay önce falan 2200tl ye aldım desem
instagrama girdim bir baktım abdullah abi story atmış bi girdim storye 1900tl olduğunu tanıtıyor morelim bozuldu ama ben alalı 7 ay oldu fazla bile olmuş olabilir şu aralarda fiyatı düştü zaten değil mi ? hepsiburadanın kampanyasındagöz yaşı pıt :,(