Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör

keroc47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere böyle bir monitör gördüm ve fiyatı gerçekten ucuz sizce alınır mı? ?

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere böyle bir monitör gördüm ve fiyatı gerçekten ucuz sizce alınır mı? ?
alınır bence va panelden yazıyorum gayet iyi görünüyor(27 inç 1080p kullanıyorum
280hzli hemde mutkaa alınır
hem pivot hem şekil

Özelliklerine göre fiyatı cidden çok uucuz.Fakat monitörde inceleme bulunmuyor.Bulunsa bile uzun süreli kullanımlardaki yuorumlar çok daha önemli ki bunun olması da en az 2-3 ay çünkü monitör çıkalı 2-3 gün oldu.
Ama ilk başta dediğim gibi fiyatına göre özellikleri aşırı iyi.

Özelliklerine göre fiyatı cidden çok uucuz.Fakat monitörde inceleme bulunmuyor.Bulunsa bile uzun süreli kullanımlardaki yuorumlar çok daha önemli ki bunun olması da en az 2-3 ay çünkü monitör çıkalı 2-3 gün oldu.
Ama ilk başta dediğim gibi fiyatına göre özellikleri aşırı iyi.
Ben zaten 2 ay sonra pc toplayacağım o zaman alacağım.inşallah inceleme yaparlar

Ben zaten 2 ay sonra PC toplayacağım o zaman alacağım.inşallah inceleme yaparlar
O zamana kadar kısa süreli incelemesi gelir.Çünkü şu an bayağı trendte 1 aya kalmaz en az 2-3 teknoloji kanalı incelemesiini yapar.

Geri