Neler Yeni

monster bilgisayar ram ekleme

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
merhaba arkadaşlar ben monster abra v15.2 me 8gb ek ram takacağım da tam ne yapacağımı bulamadım ekte gerekli dosyalar var bana yardımcı olursanız sevinirim aklımda bu ramler var

Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba arkadaşlar ben monster abra v15.2 me 8gb ek ram takacağım da tam ne yapacağımı bulamadım ekte gerekli dosyalar var bana yardımcı olursanız sevinirim aklımda bu ramler var

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-2/ bu da monsterin sitesi

Ekler

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    88.9 KB · Hit: 52
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    106.3 KB · Hit: 57
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    159.9 KB · Hit: 52

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-2/ bu da monsterin sitesi
Ramler sizin monsterdaki ile aynı olmalı veya cl voltaj mhz değerleri aynı olmalı yoksa birçok sorun yaşarsınız. Kadıköy civarlarında Monster'ın yetkili servisi var ve onlar ram de takıyordu diye hatırlıyorum, en mantıklısı onların takması olacaktır.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramler sizin monsterdaki ile aynı olmalı veya cl voltaj mhz değerleri aynı olmalı yoksa birçok sorun yaşarsınız. Kadıköy civarlarında Monster'ın yetkili servisi var ve onlar ram de takıyordu diye hatırlıyorum, en mantıklısı onların takması olacaktır.
anladım teşekkürler de ben o kadar gönderemem bilgisayarı maalesef ram takmak da gödüğüm kadarıyla o kadar komplike bir işlem değilmiş 5 dakikada uygun rami bulup taksam çok daha iyi olur sistemin bilgilerini gönderdim daha sorun çıkar mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,221
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom