Neler Yeni

Monster Cızırtı Sesi | Klavye Sol Tarafı - Monster Abra A7 V13.2

Losenly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Yüksel
Selamlar. Bilgisayarı dün akşamdan belli açmıyordum ve şimdi açtım. Yaklaşık 24 saat yani. Bilgisayarı açtım ve anında videodaki gibi bir ses çıkmaya başladı ve 4-5 dk devam etti ardından ses kesildi. Bunun nedeni ne olabilir? Sorunu nasıl bulabilirim tabi varsa? Servise de göndermek istemiyorum şimdilik. Gitti mi gelmez işlerim güçlerim var.

Video : https://drive.google.com/file/d/1ASnx_-oBEZOPWAUnoeX7LxetJwDel6pW/view

İki tahminim var;
İlki havalar soğuk olduğu için bilgisayarın bakır borusu buğlanmış ve işlemci de bakır boruları ısıtırken o buğlanan yerler kaynamış olabilir (biraz saçma ama ilk aklıma bu geldi.)
İkincisi de temassızlık var ama ne olabilir onu çözemedim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Fan biryere sürtüyor gibi, en iyisi servsise gönder veya açabiliyorsan arkasını aç bir terslik var mı diye kontrol et.

Losenly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan biryere sürtüyor gibi, en iyisi servsise gönder veya açabiliyorsan arkasını aç bir terslik var mı diye kontrol et.
Valla hocam servise göndersek ayrı bir dert 20 gün bekliyoruz + bilgisayar sağlam gider gelir mi o sıkıntı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Valla hocam servise göndersek ayrı bir dert 20 gün bekliyoruz + bilgisayar sağlam gider gelir mi o sıkıntı
Ben büyük kutusuna koyup gönderiyorum. Top gibi sektirmedikleri sürece o kutuda sorunsuz gidip gelir. Yine de açabiliyorsan açmayı dene. Vidalarını söküp yanlardan biraz çekince çıkıyor. Terslik var mı diye kontrol et, küçük bir bezle arkasını temizle vs. geri kapat. Olmassa gönderirsin mecbur.

Okansanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan yılmaz
Bende de aynı sorun var şuan sorunu çözebildin mi yada nasıl çözdün

Top Bottom