mehmetaliyerli
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bende monster a7 v12.1.5 var. Monster ı bile aradım ama söyleyemeyeceklerini söylediler ekran kartımın markasını nasıl öğrenebilirim? içini açmadan tabi
Markasını merak ettim o modeli sormak istediğim asus mu ya da buna benzer diğer markalar mıEğer laptop bu ise modeli GTX 1650.
![]()
Monster Abra A7 V12.1.5 Notebook
Monster Abra A7 V12.1.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
GPU-Z ne oluyorOEM, markası yok ki laptop ekran kartlarının. Özel soğutma çözümü yapıyor markalar, bunda öyle bir şey yok.
İstiyorsan GPU-Z ile detaylarına bakabilirsin.
Bunlar için öyle bir şey söz konusu değil. Zotac, ASUS, EVGA gibi markalar soğutma yapıyor.Markasını merak ettim o modeli sormak istediğim asus mu ya da buna benzer diğer markalar mı
Bu benim için yeterli cevap oldu teşekkür ederimBunlar için öyle bir şey söz konusu değil. Zotac, ASUS, EVGA gibi markalar soğutma yapıyor.
Bunlarda ise kart var soğutmasını Monster yapıyor örneğin. Ondan markası yok.
Laptoplarda soğutma işini üreten firma hallettiği için laptoplarda bir markası yok.Markasını merak ettim o modeli sormak istediğim asus mu ya da buna benzer diğer markalar mı