Neler Yeni

Monster eu dan türkiyeye sipariş olur mu?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Merhaba Monster tulpar t7 v25 serisinden almak istiyordum fakat türkiyede stokta yok yakında satılacak sadece 300hz ekranlı 27 bin tl lik modeli var bütçemin çok üzerinde.
Monster.eu sitesinde v25.1 21.800Tl ye satılıyor sipariş ekranında kıbrıs olarak gösteriyor sipariş versem türkiyeye gelir mi garanti gümrük vergsi vb konular nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Merhaba Monster tulpar t7 v25 serisinden almak istiyordum fakat türkiyede stokta yok yakında satılacak sadece 300hz ekranlı 27 bin TL lik modeli var bütçemin çok üzerinde.
Monster.eu sitesinde v25.1 21.800Tl ye satılıyor sipariş ekranında kıbrıs olarak gösteriyor sipariş versem türkiyeye gelir mi garanti gümrük vergsi vb konular nasıl olur

Görerek almanı yada Amazon Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden almanı tavsiye ederim Gümrüğe gelicek olursaj kesin takılır %20 de vergi bildiğim kadariyla ürün 1000dolar üstü oldumu %20 yde gecio kısacası devlet yurtdışından almamıza izin vermiyor eviryor çeviryor fiyatı aynı seviyeye getirip 200 300 lira içinmi ugrasicam la demeye getirtiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
bunlarla uğraşacağın kadar monster müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alsana. gümrük vergisi falan bırak zaten sipariş veremezsin çünkü o site türkiye'den diğer ülkelere dağıtım yapıyor.

Top Bottom