aldınmı monster gamepad almadıysan sakın alma benim kullandığım hemen bozuldu yavaş yavaş sıkıntı çıktıHikaye modu oynanırmı?
tmm başta severler ama 1,5 yıla illaki idare edilmeyecek sorun çıkacak mesela bende daha sonra joyistigin biri %40 ileri algılıyorBaşka alanlar sevdi bekle bir bulayım onları.
Aga hep ps4 ps4 nereye kadar hep kafelerde ps4 oynadım şimdi xbox zamanı.onun yerine xbox gamepad alın diyecektim 999tl olmuş
msı var 500tl bütçenizi aşıyor sanırsam
logitech f310 var 200 TL
ps4 gamepad ı var 150-200 TL
peki monstera bildirdin mi çünkü ömür boyu garanti veriyorlar gönderdiğinde düzeltemezler ise ürünü yenisiyle değiştiriyolar diye biliyorumtmm başta severler ama 1,5 yıla illaki idare edilmeyecek sorun çıkacak mesela bende daha sonra joyistigin biri %40 ileri algılıyor
ps4 gamepad i ile pc deki xbox oyunlarını rahat bir şekilde oynayamazsın ayrıca bluetooth adaptörü lazım monster pusat f310 dan daha kaliteli ve daha yeni.onun yerine xbox gamepad alın diyecektim 999tl olmuş
msı var 500tl bütçenizi aşıyor sanırsam
logitech f310 var 200 TL
ps4 gamepad ı var 150-200 TL
aldınmı monster gamepad almadıysan sakın alma benim kullandığım hemen bozuldu yavaş yavaş sıkıntı çıktı
OynanırHikaye modu oynanırmı?
Ben yaklaşık 2 ay önce aldım hiçbir sorun yaşamıyorum, arkadaşımın yaklaşık 1.5 yıl olacak aynı şekilde o da hiç bir sorun yaşamadı.tmm başta severler ama 1,5 yıla illaki idare edilmeyecek sorun çıkacak mesela bende daha sonra joyistigin biri %40 ileri algılıyor