Neler Yeni

Monster i5 10200H + GTX 1650 Ti vs Acer Ryzen 5 4600H + GTX 1650 Ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali
Bende monster abra a7 v12.2 vardı gtx1650Tİ Zaten yüksek donanım istiyen oyunlarda 60 fps üstü alamıyorsunuz onun için hikaye tabanlı oyun oynuyorsanız acer alabilirsiniz ancak rekabetçi oyun oynuyorum dersen monster öneririm bide a7 modeline bakabilirsin ekranı daha büyük ve güzel olur.
Daha iyi de hocam o kadar bütçe yok malesef en kötüsü 8700 tl den başlıyo :(

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Daha iyi de hocam o kadar bütçe yok malesef en kötüsü 8700 TL den başlıyo :(
Yazık valla ben 7300+299 TL Ram ekletmiştim a7 modeline üzücü monster da ben alırkende dolar 7.20 falandı yani hiç acıması yok basıyor zamı hemen fırsattan istifade çok ısınıyordu sattım masaüstü sistemim için ekran kartı aldım gayet de mutluyum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali
Yazık valla ben 7300+299 TL Ram ekletmiştim a7 modeline üzücü monster da ben alırkende dolar 7.20 falandı yani hiç acıması yok basıyor zamı hemen fırsattan istifade çok ısınıyordu sattım masaüstü sistemim için ekran kartı aldım gayet de mutluyum.
Hayırlı olsun ben bi bakıma acer'i soğutması için tercih ediyorum alacağım pc nin incelemesinde fanlar turboda değilken max 85 görüyor hem daha uzun ömürlü olur hemde rahatsızlık vermez hemde acer kalite açısından daha iyi olduğunu duydum o yüzden acer'e biraz daha sıcak baktım

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Acer olan Acer Nito 5 mi?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
monster al ama a7 v12.4 modeline göz at tek farkı ekranı daha büyük. Bu arada acer ın bu modeli Lİnux yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi de hocam o kadar bütçe yok malesef en kötüsü 8700 TL den başlıyo :(
8200 tl burada. ram ve hafıza artırılabilir şeyler ,daha sonrada upgrad leyebilirsim bunları .

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali
monster al ama a7 v12.4 modeline göz at tek farkı ekranı daha büyük. Bu arada acer ın bu modeli Lİnux yanlış hatırlamıyorsam.

8200 TL burada. ram ve hafıza artırılabilir şeyler ,daha sonrada upgrad leyebilirsim bunları .
Acer'in linux doğru hatırlıyosun ben laptopta ki herşeyi tam almak istiyorum çünkü ssd ve ram i 1 yıldan önce geliştiremem o yüzden acer almayı planlıyom

Evet niye sordun ki?

Evet niye sordun ki?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Acer'in linux doğru hatırlıyosun ben laptopta ki herşeyi tam almak istiyorum çünkü ssd ve ram i 1 yıldan önce geliştiremem o yüzden acer almayı planlıyom

Evet niye sordun ki?

Evet niye sordun ki?
Acer Nitro 5'de çok sorun yaşayan görmüştüm ondan sordum.

Husoft07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin YILMAZ
Mobilite önemli değilse oyun için desktop alın derim. A7 v12.2 var bende. Ben oyun için almadım memnunum. Oyun denemesi yaptım güzel ancak desktop tan geçince zevk vermiyor. Genişletme sıkıntı. Laptop olması nedeni ile. Isınma oluyor mu, oluyor oyunda. Normal kullanımda 17,3" çok güzel. Gözlerinizi kısıp bakmak zorunda değilsiniz. Disk yuvası yönünden zengin. Sök tak için uygun. Ölü pixel manyağı iseniz sizin için hepsi sıkıntı olabilir. Bende 1 tane çıktı. Sadece koyu görüntü olunca belli oluyor. Ben o kadar kafaya takmıyorum. Hackintosh için kullanıyorum. Hdmi den görüntü alabiliyorum. Bir sur da. Yeter. Beklenti önemli. Gaming laptopların hepsinde aynı sıkıntılar 3 aşağı 5 yukarı aynı sıkıntıları bulursunuz. 10. Nesil laptop yerine 8. Nesil İ5 yada i7 desktop yada 3. Nesil ryzen7 yada 9 daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Tabi burda da ekonomi devreye giriyor. Ama 8500 civarında 2. El toplanabilir. Analizinizi ona göre yapın.

Burak223

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak B.
Mobilite önemli değilse oyun için desktop alın derim. A7 v12.2 var bende. Ben oyun için almadım memnunum. Oyun denemesi yaptım güzel ancak desktop tan geçince zevk vermiyor. Genişletme sıkıntı. Laptop olması nedeni ile. Isınma oluyor mu, oluyor oyunda. Normal kullanımda 17,3" çok güzel. Gözlerinizi kısıp bakmak zorunda değilsiniz. Disk yuvası yönünden zengin. Sök tak için uygun. Ölü pixel manyağı iseniz sizin için hepsi sıkıntı olabilir. Bende 1 tane çıktı. Sadece koyu görüntü olunca belli oluyor. Ben o kadar kafaya takmıyorum. Hackintosh için kullanıyorum. Hdmi den görüntü alabiliyorum. Bir sur da. Yeter. Beklenti önemli. Gaming laptopların hepsinde aynı sıkıntılar 3 aşağı 5 yukarı aynı sıkıntıları bulursunuz. 10. Nesil laptop yerine 8. Nesil İ5 yada i7 desktop yada 3. Nesil ryzen7 yada 9 daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Tabi burda da ekonomi devreye giriyor. Ama 8500 civarında 2. El toplanabilir. Analizinizi ona göre yapın.
Merhaba, bilgisayarınız halen duruyor mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,359
Üyeler
166,525
Son üye
Qldeli1111
Top Bottom