Hocam bende bölüm değişikliği yapsam diyorum işin içinde olduğunuz için soruyorum ortalama bir mühendisin aylık kazancı nedir?Yazılım mühendisliği okuyacaksın ama ne yapacaksın? Oyun geliştiriciliği ise min. 1650 ekran kartlı 16 gb ramli ve kesinlikle ssd bulunan bir model almalısın. Eğer web, mobil uygulama geliştirici olmak istersen kesinlikle macbook almalısın. Bu arada bende yazılım mühendisiyim buna dayanarak bilgi verdim haberin olsun
yok ben hem oyun oynicam hem de yazılımYazılım mühendisliği okuyacaksın ama ne yapacaksın? Oyun geliştiriciliği ise min. 1650 ekran kartlı 16 gb ramli ve kesinlikle ssd bulunan bir model almalısın. Eğer web, mobil uygulama geliştirici olmak istersen kesinlikle macbook almalısın. Bu arada bende yazılım mühendisiyim buna dayanarak bilgi verdim haberin olsun
Kendini geliştirdiysen ve kod yazma ile ilgili deneyimlerin varsa minimum 5k diyebilirim. Sadece mezun olup işe girersende 3.5-4k civarı bir maaş alabilme şansın var. Ama eğer ilgiliysen derslerin yanında boş zamanlarında ufakta olsa kod yazmaya çalışmalısın, bu sana daha çok iş imkanı ve güzel meblalarda maaş sunarHocam bende bölüm değişikliği yapsam diyorum işin içinde olduğunuz için soruyorum ortalama bir mühendisin aylık kazancı nedir?
5 K Başlangıç için iyi bir para düşünücem sağol.Kendini geliştirdiysen ve kod yazma ile ilgili deneyimlerin varsa minimum 5k diyebilirim. Sadece mezun olup işe girersende 3.5-4k civarı bir maaş alabilme şansın var. Ama eğer ilgiliysen derslerin yanında boş zamanlarında ufakta olsa kod yazmaya çalışmalısın, bu sana daha çok iş imkanı ve güzel meblalarda maaş sunar
Gpusu ortalama seviyede olan ürünler işinizi görecektir ozaman.yok ben hem oyun oynicam hem de yazılım