Neler Yeni

MONSTER Laptop İyi Midir?

PRHYME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Seyhan
Ben 12.sınıfa geçtim ve üniversitede yazılım okumak istiyorum monster laptoplar iş görür mü

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Başlık uygun olmamış ve görür

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
İş görür, yazılım için çok yüksek bir sisteme gerek yok zaten.

Yazılım mühendisliği okuyacaksın ama ne yapacaksın? Oyun geliştiriciliği ise min. 1650 ekran kartlı 16 gb ramli ve kesinlikle ssd bulunan bir model almalısın. Eğer web, mobil uygulama geliştirici olmak istersen kesinlikle macbook almalısın. Bu arada bende yazılım mühendisiyim buna dayanarak bilgi verdim haberin olsun :)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Yazılım mühendisliği okuyacaksın ama ne yapacaksın? Oyun geliştiriciliği ise min. 1650 ekran kartlı 16 gb ramli ve kesinlikle ssd bulunan bir model almalısın. Eğer web, mobil uygulama geliştirici olmak istersen kesinlikle macbook almalısın. Bu arada bende yazılım mühendisiyim buna dayanarak bilgi verdim haberin olsun :)
Hocam bende bölüm değişikliği yapsam diyorum işin içinde olduğunuz için soruyorum ortalama bir mühendisin aylık kazancı nedir?

PRHYME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Seyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ben hem oyun oynicam hem de yazılım

Hocam bende bölüm değişikliği yapsam diyorum işin içinde olduğunuz için soruyorum ortalama bir mühendisin aylık kazancı nedir?
Kendini geliştirdiysen ve kod yazma ile ilgili deneyimlerin varsa minimum 5k diyebilirim. Sadece mezun olup işe girersende 3.5-4k civarı bir maaş alabilme şansın var. Ama eğer ilgiliysen derslerin yanında boş zamanlarında ufakta olsa kod yazmaya çalışmalısın, bu sana daha çok iş imkanı ve güzel meblalarda maaş sunar

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Kendini geliştirdiysen ve kod yazma ile ilgili deneyimlerin varsa minimum 5k diyebilirim. Sadece mezun olup işe girersende 3.5-4k civarı bir maaş alabilme şansın var. Ama eğer ilgiliysen derslerin yanında boş zamanlarında ufakta olsa kod yazmaya çalışmalısın, bu sana daha çok iş imkanı ve güzel meblalarda maaş sunar
5 K Başlangıç için iyi bir para düşünücem sağol.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Yazılımcı abi var yanımızda Porsche jipi var. En az 500 k lik. Şirketi var ama . Kendi işini filan açarsan iyi kazanırsın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
fiyatına göre iyi olup olmadığı değişir ama yazılım yüksek sistem isteyen bir şey değil zaten.

Top Bottom