Neler Yeni

Mavi Ekran Monster Laptop Mavi Ekran Alıyorum

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Arkadaşlar laptopumda oyun falan oynarken mavi ekran alıyorum arada. Monster servisine gönderdim çözemeden geri gönderdiler. Şimdi tekrar gönder gidip duruyorlar. Minidump dosyası 1 tane kayıt etmiş incelerseniz sevinirim. Bir de pc kapanıp disk taraması vs yapıyor mavi ekrandan önce onarım falan diyor. SSD sorunu olduğunu düşünüyorum ama yine de siz bir incelerseniz sevinirim.

Ekler

• 072423-21312-01.rar
    46.2 KB · Hit: 78

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Minidump incelemeyi bilmediğim için o konuda bir şey diyemeyeceğim fakat gönder diyorlarsa kesinlikle gönder Monster servisi böyle çalışıyor ilk önce cihazın problemli olsa bile problemsiz diyip gönderiyorlar sen video kayıtları ile ve kanıtları ile gönderince anca çalışıyorlar 1 ay da 3 kere servise gitti cihazım yenisiyle değiştirildi fakat hiç bir problem çözülmedi oysa ki cihazda hiç bir problem yok demişlerdi değil mi? :D şimdi yine götüreceğim iade veya üst model değişikliği talep edeceğim son olarak uğraşmadan kesinlikle hiç bir çözülmüyor bunu da söylemek istedim.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minidump incelemeyi bilmediğim için o konuda bir şey diyemeyeceğim fakat gönder diyorlarsa kesinlikle gönder Monster servisi böyle çalışıyor ilk önce cihazın problemli olsa bile problemsiz diyip gönderiyorlar sen video kayıtları ile ve kanıtları ile gönderince anca çalışıyorlar 1 ay da 3 kere servise gitti cihazım yenisiyle değiştirildi fakat hiç bir problem çözülmedi oysa ki cihazda hiç bir problem yok demişlerdi değil mi? :D şimdi yine götüreceğim iade veya üst model değişikliği talep edeceğim son olarak uğraşmadan kesinlikle hiç bir çözülmüyor bunu da söylemek istedim.
hocam göndermesine gödnerelim ama kargoya vermek zorunda kalıyorum. 2 hfta sürüyor bu sefer de laptopsuz kalıyorum. Adamlara ben video da attım resim de attım yine de çözemediler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ben bu şekilde götürüyorum servise genellikle video kayıtları ile ve yaşadığım problemlerle birlikte
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam göndermesine gödnerelim ama kargoya vermek zorunda kalıyorum. 2 hfta sürüyor bu sefer de laptopsuz kalıyorum. Adamlara ben video da attım resim de attım yine de çözemediler.
Haklısın o konuda hiç bir şey diyemem ben 1 aydır cihazımı doğru düzgün kullanamıyorum mağdur oluyorum fakat başka bir çareniz yok siz servise göndermeden masaüstüne video kayıtlarını ve yaşadığınız problemlerinizi yazmanız gerek ki incelesinler yoksa ciddi söylüyorum hiç bir şekilde ilgilenmezler cihazla ben o hatayı 1 kere yaptım bir daha yapmam.

Ekler

• 1690147903192.png
    1690147903192.png
    191.4 KB · Hit: 24

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Ben bu şekilde götürüyorum servise genellikle video kayıtları ile ve yaşadığım problemlerle birlikte
Aynı bu şekilde video resim ne varsa masaüstüne atıp gönderdim hata kodu vs ne varsa gönderdim adamlar yine de çözmeden gönderdiler. Bios güncelleyip duruyorlar. Başka bir şey yapmıyorlar.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Aynı bu şekilde video resim ne varsa masaüstüne atıp gönderdim hata kodu vs ne varsa gönderdim adamlar yine de çözmeden gönderdiler. Bios güncelleyip duruyorlar. Başka bir şey yapmıyorlar.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bence İnovasyon merkezine cihazınızı göndermeyin o ekip hiç bir şey yapmıyor gibime geliyor ben artık sürekli Kadıköy servisine götürüyorum cihazı onlar en azından problemleri gösterikçe yardımcı oluyorlar

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Burada sorunu kendim çözersem SSD falansa skntılı olan değişip devam ederim.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bence İnovasyon merkezine cihazınızı göndermeyin o ekip hiç bir şey yapmıyor gibime geliyor ben artık sürekli Kadıköy servisine götürüyorum cihazı onlar en azından problemleri gösterikçe yardımcı oluyorlar
Sinoptayım. kod veriyorlar bana kodla gönderiyorum zaten

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Burada sorunu kendim çözersem SSD falansa skntılı olan değişip devam ederim.

Sinoptayım. kod veriyorlar bana kodla gönderiyorum zaten
Tamam kodla gönderdiğiniz yer Kartal'daki İnovasyon merkezi o ekip e ben de gönderdim cihazı hiç bir problem olmadığını söylerek gönderdiler cihazı :D ondan sonra bir daha kargoya vermedim zaten hep kendim götürdüm en son cihazımı değiştirdiler problemler dolayısıyla o da çözüm sağlamadı maalesef.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Tamam kodla gönderdiğiniz yer Kartal'daki İnovasyon merkezi o ekip e ben de gönderdim cihazı hiç bir problem olmadığını söylerek gönderdiler cihazı :D ondan sonra bir daha kargoya vermedim zaten hep kendim götürdüm en son cihazımı değiştirdiler problemler dolayısıyla o da çözüm sağlamadı maalesef.
El ile götürme şansım yok uzaktayım.

Top Bottom