Neler Yeni

Monster laptop sıcaklık değerleri fiyasko !!!

NZXT

80+ Bronze
Monster'ın sıkıntısı şu fabrika çıkışı sürdükleri termal macun işlemciyi ve ekran kartını soğutmaya yetmiyor kaliteli bir termal macun sürün o zaman kalkabilir bu sıcaklık sorunu. Ve 2 yıldır temizlik yapmamışsınız anlaşılan laptopun içi böyle olabilir
1708539253875.png

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hocam hiç bir şey yapamazsınız. Adamlar işlemci için max 100 e kadar yolu var diyor. bakımı aksaltmayın, yoksa bu değerler daha da kötüleşip kalıcı hasara doğru gidiyor. Monstera ulaşmayın, üretici verisinden MAX 100 yazdığı için normal diyorlar.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Monster'ın sıkıntısı şu fabrika çıkışı sürdükleri termal macun işlemciyi ve ekran kartını soğutmaya yetmiyor kaliteli bir termal macun sürün o zaman kalkabilir bu sıcaklık sorunu. Ve 2 yıldır temizlik yapmamışsınız anlaşılan laptopun içi böyle olabilir
Alıntıyı görüntüle
Dostum ssd değişimi ve temizlik için 2 ay önce gitmişti monstera.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hiç bir şey yapamazsınız. Adamlar işlemci için max 100 e kadar yolu var diyor. bakımı aksaltmayın, yoksa bu değerler daha da kötüleşip kalıcı hasara doğru gidiyor. Monstera ulaşmayın, üretici verisinden MAX 100 yazdığı için normal diyorlar.
Gerçekten üzücü saolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma iyi değilse. Kaliteli termal macun + ekstra soğutma işe yaramıyorsa, kuru buzla anca soğutulur o laptop (!) - Bazı laptoplarda performansı kısıp ısınmasını vs. engelliyor üreticiler. Benzer bir işlem yapılabilir mi kullanıcı tarafından bilmiyorum ama araştırılıp yapılabilir. (Güç ayarlarından yapılıyordu sanki ama emin değilim.)
Tamamdır dostum teşekkür ettim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Alıntıyı görüntüle
Termal macun fena değil ama yetersiz fanlar içler acısı dev gibi kanatlar sayısı az çinli bir firma üretiyo zaten fanlarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,525
Üyeler
163,838
Son üye
xmustafayy
Top Bottom