Neler Yeni

Monster Laptopum Fazla RAM kullanıyor

flewesten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre can
Arkadaşlar hepinize selam. Laptopum açıldığı gibi 4 GB RAM ile işleme başlıyor. Böyle biraz google, wp web, teamse falan girince 7 GB RAM'a ulaşıyor. Format attım aynı sorun yine devam etti. Monster servisine gönderdim kullanılan ram miktarının bu kadar fazla olması bir sorun değildir dediler .Temiz kurulum önerilir şeklinde geri bir dönüş aldım. Oysa ki zaten formatlayıp göndermiştim. Ben bir ara 8GB Ram almıştım şuan zaten 16 gb Ram ' e sahibim. Şuan kullanılan RAM bana açıkçası koymuyor ama ya 8 GB RAM daha almamış olsaydım. İlk geldiğinde 8GB olarak geliyor ürün. O zaman ne yapacaktım .Varsa fikri olan iyi olur gençler.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    44.6 KB · Hit: 53
  • 2.PNG
    2.PNG
    102 KB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Arkadaşlar hepinize selam. Laptopum açıldığı gibi 4 GB RAM ile işleme başlıyor. Böyle biraz google, wp web, teamse falan girince 7 GB RAM'a ulaşıyor. Format attım aynı sorun yine devam etti. Monster servisine gönderdim kullanılan ram miktarının bu kadar fazla olması bir sorun değildir dediler .Temiz kurulum önerilir şeklinde geri bir dönüş aldım. Oysa ki zaten formatlayıp göndermiştim. Ben bir ara 8GB Ram almıştım şuan zaten 16 gb Ram ' e sahibim. Şuan kullanılan RAM bana açıkçası koymuyor ama ya 8 GB RAM daha almamış olsaydım. İlk geldiğinde 8GB olarak geliyor ürün. O zaman ne yapacaktım .Varsa fikri olan iyi olur gençler.
Siz oyun açınca sistem gerekn RAM'i veriyor zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Normal. Ram boyutun arttıkça kullanım artar.

flewesten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru