Neler Yeni

Monster Masaüstü Pc ler Hakkında Düşünceleriniz Neler ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan
Monster masaüstü bilgisayar çıkartmış !
Kasa , soğutucu , anakart , nvidia ekran kartı vs. yi kendileri ürettirmişler. Parçaların hiç tanıtımlarını yapmadılar sanırım , nasıl bir şey yapmışlar merak ettim açıkçası. Fotoğraflardan pek anlaşılmıyor.

Parça tasarımlarını nasıl buldunuz ? Uygun fiyata denk gelse alır mıydınız ?

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci
fiyatları fazla bence, aynı sistemler daha uyguna toplanabilir

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Global markalar varken tam olarak nereden tedarik edildiğini bilmediğim üzerinde canavar yazan bir ürüne değil bu paraları, piyasa normali bir para bile vermem.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatları fazla bence, aynı sistemler daha uyguna toplanabilir
Evet fiyatlar fahiş olmuş. Ben hiç parçaları tanıtmamalarına şaşırdım , birden masaüstü pc çıkardık diye satmaya başladılar. İnsan bi kit vs gönderir inceleme yaptırır parçalara :D Gerekirse harici satışta açar , saçma bir hareket olmuş bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Yalçın
ne kadar kendileri uretsede 4060 a 49k vermem.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Salih
Monster masaüstü bilgisayar çıkartmış !
Kasa , soğutucu , anakart , nvidia ekran kartı vs. yi kendileri ürettirmişler. Parçaların hiç tanıtımlarını yapmadılar sanırım , nasıl bir şey yapmışlar merak ettim açıkçası. Fotoğraflardan pek anlaşılmıyor.

Parça tasarımlarını nasıl buldunuz ? Uygun fiyata denk gelse alır mıydınız ?

intele devam mı cidden alanın aklından şüphe ederim heleki bu fiyatlara 🤣

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
intele devam mı cidden alanın aklından şüphe ederim heleki bu fiyatlara 🤣
Benimde dikkatimi çekti , anlam veremediğim bir intel aşkı var elemanlarda. Tamama iş ortağın olabilir anladık ta neden amd işlemcili ürün çıkarmıyorsun ona anlam veremiyorum , ikisiyle birden çalış. Adamlar finansal krizde , millet intel işlemci görünce burun kıvırıyor ama inatla masaüstünde de intel kullanmaya devam ediyorlar. İntel in elinde monster ifşa falan mı var anlamadım neden böyle yapıyorlar :kekw:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ekran kartları zotac, anakartları da asrock steel legend modellerinin logo basılmış hali. Laptopları fason ürettirip logo basmakla aynı şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahminimce bazı msi kasa monsterların msi bios desteklemesi gibi anakartları asrock bios destekler

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Salih
Ekran kartları zotac, anakartları da asrock steel legend modellerinin logo basılmış hali. Laptopları fason ürettirip logo basmakla aynı şey

Tahminimce bazı msi kasa monsterların msi bios desteklemesi gibi anakartları asrock bios destekler
Çok belli zaten marka basıp yolladıkları çünkü hiç sıfırdan üretilmiş bir dış görüntü yok kasaya baksana gamemaster kasaları gibi trendyolda falan satılan 🤣 alınmaz kısaca gidin kendiniz toplayın daha ucuza daha kaliteli toplarsınız %100

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan

İntel ekran kartı çıkardıklarında Asrock Phantom modelinin direk klonuydu , belli onlarla bir dirsek teması olduğu. Ekran kartı da evet zotac ı andırdı. Kasa Raijintek PAEAN Modelini andırdı bana.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
İntel ekran kartı çıkardıklarında Asrock Phantom modelinin direk klonuydu , belli onlarla bir dirsek teması olduğu. Ekran kartı da evet zotac ı andırdı. Kasa Raijintek PAEAN Modelini andırdı bana.
Öyle ya komple logo basma. Geçen senelerde gamebooster mı bir marka da yalandan 3060ti çıkarmıştı galax galakuro modelinin kopyasıydı. Tr firmalarından bir cacık olmaz. Kafası çalışan adamlara fırsat verilse büyük potansiyel var ama Türkiye işte

Top Bottom