Neler Yeni

Monster mı/Excalibur mu?

Yeni bir laptop alacak olsanız, tercihiniz hangi markadan yana olurdu?

• Oy kullanan toplam üye
    59

SARUHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M. YAŞAR SARUKAN
F/p olarak gördüğüm iki markayı yazdım. Farklı fikir ve görüşlere sahipseniz alta yorumlarınızı bekliyorum.

ventioNN

80+ Platinum
ikiside değil ASUS öneririm f/p ASUS'tur.

• Beğen
Reaksiyonlar: SNEX

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
ASUS sonuna kadar

SARUHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M. YAŞAR SARUKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikiside değil ASUS öneririm f/p ASUS'tur.
Asus un aynı özelliklere sahip bilgisayarları daha mı uygun? Bir de Asus ta birçok model var, hangi modelini öneriyorsunuz mesela?

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Monster ve Excalibur arasında tercih yapmak istesem Monster derdim. Üniversiteler açılmadan önce fiyat/performans olarak gayet ideal oluyor.
3 nesil Monster Abra A5 aldım ve her sene malzeme kalitesi ve performans olarak üstüne koya koya giden bir firma. Ayrıca Kadıköy'deki yetkili servisleride gayet hızlı işlem yapıp her dakika götürdüğünde yardımcı olmaya çalışıyor.

ventioNN

80+ Platinum
sen bütçeni belirt yardımcı olayım..

SARUHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M. YAŞAR SARUKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen bütçeni belirt yardımcı olayım..
Bütçe meselesi değil dostum, Asus un fiyat/performans modeli hangisi onu soruyorum. Gördüğüm kadarıyla aynı özellikleri daha pahalıya sunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Monster marka basan firmadır. Kasa kalitesi pek iyi değildir. Ne demişler ucuz etin yahnisi yavan olur. Bilindik markalardan devam edin.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba paran varsa msi al msiya gğvendiğim kadar kendime güvenmiyorum adamlar laptopa öyle bir soğutma sistemi yapmışki müthiş ikinci olarak sorunu cevaplıyım mlnster deneyimim var monster alınabilir i7 9 nesil ve 1650 olanı almaya bak derim excalibur hiç denemedim ama %90 olarak şikayetçi eve bilgisayarmı aldım sobamı aldım diyen kullanıcılar gördüm ama hiç deneyimim yok malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
Merhaba,paran varsa MSI al bence.Çevremde tercih eden birçok kişi var ve gayet memnunlar.

RmzDayi

80+ Silver
monster abra a5 v13.4 kullandım 14 ay. Çok memnun kaldım cihazdan. Kasa kalitesi olarak pek tatmin etmeyebilir belki ama hiç sorun yaşamadım. Cihazı 6 ayda bir servise gönderip ücretsiz bakım yaptırdım bunu başka hangi firma yapıyor ? Servis ile iletişim dahi kuramıyorsun.

Top Bottom