Monster mı/Excalibur mu?

Yeni bir laptop alacak olsanız, tercihiniz hangi markadan yana olurdu?

• Oy kullanan toplam üye
    59
monster abra a5 v13.4 kullandım 14 ay. Çok memnun kaldım cihazdan. Kasa kalitesi olarak pek tatmin etmeyebilir belki ama hiç sorun yaşamadım. Cihazı 6 ayda bir servise gönderip ücretsiz bakım yaptırdım bunu başka hangi firma yapıyor ? Servis ile iletişim dahi kuramıyorsun.
Evet cihaz önemli olduğu kadar, satış sonrası destekleri de çok önemli kesinlikle

Aynı özellikteki bilgisayarlarda MSI 2-3k daha pahalı
Olabilir fakat indirim günlerini takip etmek lazım.Arada art arda gelen indirimler alınabilir kılıyor.Zaten laptop alacaksak acele etmemek lazım,araştırmak gerekiyor en uygun fiyat için.

Monster kullanmış birisi olarak tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile. Türkiyedeki en iyi teknik servise sahip firma bence.

İkisi arasından Monster çünkü F/P oranı iyi cihazlar satıyorlar. Fakat iyi bir araştırma ile belki MSİ-ASUS tarzı markaların notebooklarını bulabilirsiniz...

İkisi arasından Monster çünkü F/P oranı iyi cihazlar satıyorlar. Fakat iyi bir araştırma ile belki MSİ-ASUS tarzı markaların notebooklarını bulabilirsiniz...
2 aydır araştırıyorum, Msi zaten yüksek fiyatlarda ciddi bir indirim yakalayamadım. Monster ın da satış sonrası hizmetinin iyi oldugunu söylüyorlar.

ASUS ryzen işletim sistemi kullanıyor ve baya şikayetçi olan var bu konuda üzgünüm.
Monster 2.eli para yapar okey ama anakart sıkıntı istersen şikayetvar sitesinden bakabilirsin.
Excalibur candır yapıştır geç. F/P konusunda da en iyi bu. Epey de fiyat kıs arat en üstte hep Excaliburlar çıkar ve bu da aynı puana daha ucuza ürün satıyorlar demek.
Ekleme: Hayatım boyunca HP kullandım :)

ASUS ryzen işletim sistemi kullanıyor ve baya şikayetçi olan var bu konuda üzgünüm.
Monster 2.eli para yapar okey ama anakart sıkıntı istersen şikayetvar sitesinden bakabilirsin.
Excalibur candır yapıştır geç. F/P konusunda da en iyi bu. Epey de fiyat kıs arat en üstte hep Excaliburlar çıkar ve bu da aynı puana daha ucuza ürün satıyorlar demek.
Ekleme: Hayatım boyunca HP kullandım :)
Excalibur un ısınma sorunlarını fazlasıyla duydum ve okudum o yüzden çekiniyorum almaya. Hatta geçen ay piyasadan 600 tl aşağı indirim yakaladığım halde almadım.

Excalibur 1.5 yıl kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı g850 modeli artık üretilmiyor

Isınma sorunları eskiden 1000 TL ye alinan Casper marka laptoplardi.Excalibulur kendini düzeltti.İsinma sorunu yok.Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.

Isınma sorunları eskiden 1000 TL ye alinan Casper marka laptoplardi.Excalibulur kendini düzeltti.İsinma sorunu yok.Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
Şuan en ucuzu monster hocam siparişini verdim bekliyorum. Excalibur la çok gittim geldim, ankete baktım daha çok önerilene karar verdim. Teşekkür ederim

Geri