Monster mı/Excalibur mu?

Yeni bir laptop alacak olsanız, tercihiniz hangi markadan yana olurdu?

• Oy kullanan toplam üye
    59

SARUHAN

80+
Reaksiyon skoru
6
F/p olarak gördüğüm iki markayı yazdım. Farklı fikir ve görüşlere sahipseniz alta yorumlarınızı bekliyorum.

ikiside değil ASUS öneririm f/p ASUS'tur.

• Beğen
Reaksiyonlar: SNEX
Monster ve Excalibur arasında tercih yapmak istesem Monster derdim. Üniversiteler açılmadan önce fiyat/performans olarak gayet ideal oluyor.
3 nesil Monster Abra A5 aldım ve her sene malzeme kalitesi ve performans olarak üstüne koya koya giden bir firma. Ayrıca Kadıköy'deki yetkili servisleride gayet hızlı işlem yapıp her dakika götürdüğünde yardımcı olmaya çalışıyor.

sen bütçeni belirt yardımcı olayım..

Monster marka basan firmadır. Kasa kalitesi pek iyi değildir. Ne demişler ucuz etin yahnisi yavan olur. Bilindik markalardan devam edin.

Merhaba paran varsa msi al msiya gğvendiğim kadar kendime güvenmiyorum adamlar laptopa öyle bir soğutma sistemi yapmışki müthiş ikinci olarak sorunu cevaplıyım mlnster deneyimim var monster alınabilir i7 9 nesil ve 1650 olanı almaya bak derim excalibur hiç denemedim ama %90 olarak şikayetçi eve bilgisayarmı aldım sobamı aldım diyen kullanıcılar gördüm ama hiç deneyimim yok malesef

Merhaba,paran varsa MSI al bence.Çevremde tercih eden birçok kişi var ve gayet memnunlar.

monster abra a5 v13.4 kullandım 14 ay. Çok memnun kaldım cihazdan. Kasa kalitesi olarak pek tatmin etmeyebilir belki ama hiç sorun yaşamadım. Cihazı 6 ayda bir servise gönderip ücretsiz bakım yaptırdım bunu başka hangi firma yapıyor ? Servis ile iletişim dahi kuramıyorsun.

Geri