5 fps mi alıyorsunuz oyunlarda? Güç moduna baktınız mı?Merhaba ben bugün itibariyle yebi bir bilgisayar aldım ve kurlumunu yaptım fakat oyunda düşük fps alıyorum 5 fps vs bunu nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Knk büyük ihtimal işlemcinin dahili grafiğini kullanıyor monster in YouTube kanalında vardi bir video ona bir bak perfonmasi nasıl yukseltirim diye adında felan diMerhaba ben bugün itibariyle yebi bir bilgisayar aldım ve kurlumunu yaptım fakat oyunda düşük fps alıyorum 5 fps vs bunu nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Şarjda mı oynuyorsusunuzMerhaba ben bugün itibariyle yebi bir bilgisayar aldım ve kurlumunu yaptım fakat oyunda düşük fps alıyorum 5 fps vs bunu nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
performans ayarında denedik ama değişiklik olmadıgüç modu ofis modundadır bence
evet, evet ona da baktık performansa çektik bir şey değişmedi5 fps mi alıyorsunuz oyunlarda? Güç moduna baktınız mı?
evet şarjdayken açtım oyunuŞarjda mı oynuyorsusunuz
bütün oyunlarda mı böyle?performans ayarında denedik ama değişiklik olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet, evet ona da baktık performansa çektik bir şey değişmedi
evet şarjdayken açtım oyunu
Knk büyük ihtimal dediğim gibiKnk büyük ihtimal işlemcinin dahili grafiğini kullanıyor monster in YouTube kanalında vardi bir video ona bir bak perfonmasi nasıl yukseltirim diye adında felan di
Hocam driverlar güncel ve hepsi yüklü değil mi?performans ayarında denedik ama değişiklik olmadı
evet, evet ona da baktık performansa çektik bir şey değişmedi
evet şarjdayken açtım oyunu
baktım o video da orda ki bütün ayarlamaları yaptım değişiklik olmadıKnk büyük ihtimal dediğim gibi
windows update ki bütün güncellemeleri yapılıHocam driverlar güncel ve hepsi yüklü değil mi?
evet ETS de denedim fpsim yine aşırı düşüktübütün oyunlarda mı böyle?
Hocam nvidia ekran kartı driver'ını yüklediniz mi ?baktım o video da orda ki bütün ayarlamaları yaptım değişiklik olmadı
windows update ki bütün güncellemeleri yapılı
evet ETS de denedim fpsim yine aşırı düşüktü
Hocam nvidia ekran kartı driver'ını yüklediniz mi ?
yeni almıştınız galiba. Belki fabrikasyon hatası vardır. Gönderin garantiye.baktım o video da orda ki bütün ayarlamaları yaptım değişiklik olmadı
windows update ki bütün güncellemeleri yapılı
evet ETS de denedim fpsim yine aşırı düşüktü
Hocam nvidia ekran kartı driver'ını yüklediniz mi ?
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com