Neler Yeni

Monster Notebook Alınır Mı ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co

Arkadaşlar 15.000 TL bandında ki monster notebooklar alınır mı ? Evet teknik hizmetin ve müşteri hizmetlerinin herkes iyi olduğunu söylüyor ancak bilgisayarlarda fps sorunları oluyormuş çok ısınıyormuş yok o sorun yok bu sorun diyip duruyolar.Sizin düşünceleriniz nedir ?​

Harmanyos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Harmonyos

Arkadaşlar 15.000 TL bandında ki monster notebooklar alınır mı ? Evet teknik hizmetin ve müşteri hizmetlerinin herkes iyi olduğunu söylüyor ancak bilgisayarlarda fps sorunları oluyormuş çok ısınıyormuş yok o sorun yok bu sorun diyip duruyolar.Sizin düşünceleriniz nedir ?​

İçine koydukları Ram ın CL Değeri Yüksek diye biliyorum birde Ekranı yüksek ms si yüksek
Alacağın zaman dikkat et bunlara

Mojo jojo

80+ Silver
15k paraya msi al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada Asus.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
@EnverPasha tulpar serisinden kullanıyor sorularını cevaplayabilir

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15k paraya msi al.

Yada Asus.
Aga msı asusun 15k'ya sunduğu özellikler bir değil ancak yurtdışından getirilmiş olanları alabilirim sahibinden'den falan onların da 1 sene garantisi var ama yabancı olunca insan bir tık korkmuyor değil.

Mojo jojo

80+ Silver
Aga msı asusun 15k'ya sunduğu özellikler bir değil ancak yurtdışından getirilmiş olanları alabilirim sahibinden'den falan onların da 1 sene garantisi var ama yabancı olunca insan bir tık korkmuyor değil.
Özellik olarak 15k ya rtx 2060 Asus vardır.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçine koydukları Ram ın CL Değeri Yüksek diye biliyorum birde Ekranı yüksek ms si yüksek
Alacağın zaman dikkat et bunlara
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-2-2/
Bunu düşünüyordum malzeme kalitesi falan iyidir herhalde.Ramleri ve ekranı bilmiyorum.

Özellik olarak 15k ya rtx 2060 Asus vardır.
Rtx2070 istediğim için 2060 bakmıyorum pek.

Harmanyos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Harmonyos
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-2-2/
Bunu düşünüyordum malzeme kalitesi falan iyidir herhalde.Ramleri ve ekranı bilmiyorum.

Rtx2070 istediğim için 2060 bakmıyorum pek.
Hocam
Bütçenizi biraz asabilirseniz bu güzel olur 240 hz ekran ve windows yüklü geliyor
Hocam alacağınız zaman monstere iletişim geçin ekran ms sini sorun ve birde ram lerin CL değerlerini sorun ve tekrar konu açın forumdakiler bilgilendirir sizi

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Kim dedi onu sana sadece v20 2060li ısınıyor gerisi ısınmıyor v21 de halletdile4

Avolay

80+ Gold
@EnverPasha tulpar serisinden kullanıyor sorularını cevaplayabilir
Artık mesaj yazmıyorum foruma sadece okuyorum bıktım çünkü toksiklerden en son birdaha girmem diye ağır konuştum 14 gün ban yedim ne ladar önümde konuşamauan varaa peofilimde arkamdan konuşmuş 9 yaşında çocuk kaynıyor.

Soruya gelecek olursak Ben gayet memnunum laptopumdan ancak metal kasalarda ısınma olabilir incelikten dolayı

Top Bottom