Neler Yeni

monster oyuncu bilgisayarı alınır mı ?

wuderwolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
süleyman
Bütçe
30000
merhabalar oyun oynamak için bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum masaüstü taşıma sorunu yaratıyor monster almayın diyen de var alın diyen de ben şahsen şu bilgisayarı almayı düşünüyorum
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz her türlü dizüstü bilgisayar önerisine açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdulllah Şenyiğit
merhabalar oyun oynamak için bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum masaüstü taşıma sorunu yaratıyor monster almayın diyen de var alın diyen de ben şahsen şu bilgisayarı almayı düşünüyorum
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz her türlü dizüstü bilgisayar önerisine açığım
öncelikle selamlar eski bir monster kullanıcısı olarak ben memnun değilim monsterdan. ısınma sorunu çok fazla aynı fiyata daha iyi bir kalitede hp victus önerebilirim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,763
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Merhaba,
Ben yaklaşık 4 yıl Monster Abra V16.1 laptop kullandım. Genel olarak değerlendirecek olursak ben memnun kaldım. Yalnız bu 4 yıl içinde benim bilgisayara çok aşırı yüklendiğimi söylemem yanlış olur. Çok aşırı oyun oynamadım, hatta bilgisayarı uzun bir süre klasik günlük işlerim ve internette takılma harici kullanmadım. Kullansam farklı olur muydu bilemiyorum. Genel olarak performans yönünden ben bilgisayardan memnundum. Malzeme kalitesi çok iyi değil, çok kötü de değil. Onun dışında tekrar bilgisayar alsam aynı özelliklerdeki daha iyi diyebileceğimiz markalarla arasında fiyat farkı yönünden avantajı varsa tercih edebilirim.

Top Bottom