Ilar
80+ Bronze
Son düzenleme:
Monster sadece koltuğunu alırımAlıntıyı görüntüleMonster'ın Abra A5 V15.8.4 modelini 2 senedir kullanıyorum. 2 gündür ekranın alt kısmında (görev çubuğunun bulunduğu kısım) titremeler başladı. Kapat aç yaptığım zaman düzeliyordu. Bugün açtığımda alt kısımda mavi lekeler çıkmaya başladı resimde ki gibi. Ben laptopumun kapağını kapatmam. Hep açık kalır. Monitöre temasım yoktur. Sorun acaba ekran kartında mi diye bakmak için komple ekran görüntüsü aldım baktım bir sorun gözükmüyor.Servis ile görüştüğüm de sorunun direkt panelden kaynaklandığını, bugünlerde ki hava değişikliklerinden dolayı farklı amper gideceğinden dolayı da panel arıza görmüş olabilir dedi ve servise gösterin onlar kontrollerden sonra kesin bir sey soylerler dedi fakat büyük ihtimalle ücretli olur dendi. Bu sorunda ne gibi bir yol izleyebilirim? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Arkadaşa baya yardımcı olmuşsun sağolasın gene boş bir yorum.Monster sadece koltuğunu alırım
Hocam bence bi monitör alıp bağlayın. Anladığım kadarıyla zaten laptop sürekli masada duruyor. paneli yaptırmaya kalkarsınız gene bi monitör parası çıkar ama bi monitör kadar kaliteli olmaz. Paneli yaptırmaya değmiyeceğini düşünüyorum 2 senelik laptop sonuçta şurda 1-2 sene daha götürse yeter ilerde masaüstüne geçerseniz monitöre para vermezsiniz bidaha.Alıntıyı görüntüleMonster'ın Abra A5 V15.8.4 modelini 2 senedir kullanıyorum. 2 gündür ekranın alt kısmında (görev çubuğunun bulunduğu kısım) titremeler başladı. Kapat aç yaptığım zaman düzeliyordu. Bugün açtığımda alt kısımda mavi lekeler çıkmaya başladı resimde ki gibi. Ben laptopumun kapağını kapatmam. Hep açık kalır. Monitöre temasım yoktur. Sorun acaba ekran kartında mi diye bakmak için komple ekran görüntüsü aldım baktım bir sorun gözükmüyor.Servis ile görüştüğüm de sorunun direkt panelden kaynaklandığını, bugünlerde ki hava değişikliklerinden dolayı farklı amper gideceğinden dolayı da panel arıza görmüş olabilir dedi ve servise gösterin onlar kontrollerden sonra kesin bir sey soylerler dedi fakat büyük ihtimalle ücretli olur dendi. Bu sorunda ne gibi bir yol izleyebilirim? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Hocam kusura bakmayın 2 yazmışım ama 1 senelik düzelttim hemen onu . Ayrıca monitörüm varArkadaşa baya yardımcı olmuşsun sağolasın gene boş bir yorum.
Hocam bence bi monitör alıp bağlayın. Anladığım kadarıyla zaten laptop sürekli masada duruyor. paneli yaptırmaya kalkarsınız gene bi monitör parası çıkar ama bi monitör kadar kaliteli olmaz. Paneli yaptırmaya değmiyeceğini düşünüyorum 2 senelik laptop sonuçta şurda 1-2 sene daha götürse yeter ilerde masaüstüne geçerseniz monitöre para vermezsiniz bidaha.
olamaz monster fanboylar etrafımı sardıgüle güle otur
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anda da düzeldi mesela hiçbir şey yok panel de leke falan da yok?
Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.Sorun 3lü prizden kaynaklanıyormuş. Değiştirdim ekrandaki leke de gitti şu anlık bir sıkıntı yok
Akımla alakalı sanırsam tak çıkar yaptığımda bile görüntü gidip geliyor. Yenisini aldım herhangi bir sorun yok.Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
Sorun hala devam ediyor sadece çizgiler var ama mavi lekeler gitti. Şu an da böyle oluyor 15-20 dakika sonra düzeliyor.Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
Dün cihazı servise bıraktım. Bugün aradılar BİOS güncellemesi ve de panel değişimi yapmışlar (ücretsiz).Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
Teorik olarak olabilir, az voltaz düşük güç ama uygulamada olamaz,Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
geçmiş olsunDün cihazı servise bıraktım. Bugün aradılar BİOS güncellemesi ve de panel değişimi yapmışlar (ücretsiz).
Hayırlı olsun dostum. Monster markasını sevmem ancak ilgi ve alakaları gerçekten güzel. [Sorun çıkarmayan ürünler tercihimdir. (ROG)]Dün cihazı servise bıraktım. Bugün aradılar BİOS güncellemesi ve de panel değişimi yapmışlar (ücretsiz).