Neler Yeni

Çözüldü✓ MONSTER PANEL SORUNU

Ilar

80+ Bronze
IMG_20220204_141016-min.jpg
Monster'ın Abra A5 V15.8.4 modelini 1 senedir kullanıyorum. 2 gündür ekranın alt kısmında (görev çubuğunun bulunduğu kısım) titremeler başladı. Kapat aç yaptığım zaman düzeliyordu. Bugün açtığımda alt kısımda mavi lekeler çıkmaya başladı resimde ki gibi. Ben laptopumun kapağını kapatmam. Hep açık kalır. Monitöre temasım yoktur. Sorun acaba ekran kartında mi diye bakmak için komple ekran görüntüsü aldım baktım bir sorun gözükmüyor.Servis ile görüştüğüm de sorunun direkt panelden kaynaklandığını, bugünlerde ki hava değişikliklerinden dolayı farklı amper gideceğinden dolayı da panel arıza görmüş olabilir dedi ve servise gösterin onlar kontrollerden sonra kesin bir sey soylerler dedi fakat büyük ihtimalle ücretli olur dendi. Bu sorunda ne gibi bir yol izleyebilirim? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleMonster'ın Abra A5 V15.8.4 modelini 2 senedir kullanıyorum. 2 gündür ekranın alt kısmında (görev çubuğunun bulunduğu kısım) titremeler başladı. Kapat aç yaptığım zaman düzeliyordu. Bugün açtığımda alt kısımda mavi lekeler çıkmaya başladı resimde ki gibi. Ben laptopumun kapağını kapatmam. Hep açık kalır. Monitöre temasım yoktur. Sorun acaba ekran kartında mi diye bakmak için komple ekran görüntüsü aldım baktım bir sorun gözükmüyor.Servis ile görüştüğüm de sorunun direkt panelden kaynaklandığını, bugünlerde ki hava değişikliklerinden dolayı farklı amper gideceğinden dolayı da panel arıza görmüş olabilir dedi ve servise gösterin onlar kontrollerden sonra kesin bir sey soylerler dedi fakat büyük ihtimalle ücretli olur dendi. Bu sorunda ne gibi bir yol izleyebilirim? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Monster sadece koltuğunu alırım :D

Ilar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Monster sadece koltuğunu alırım :D
Arkadaşa baya yardımcı olmuşsun sağolasın :D gene boş bir yorum.
Alıntıyı görüntüleMonster'ın Abra A5 V15.8.4 modelini 2 senedir kullanıyorum. 2 gündür ekranın alt kısmında (görev çubuğunun bulunduğu kısım) titremeler başladı. Kapat aç yaptığım zaman düzeliyordu. Bugün açtığımda alt kısımda mavi lekeler çıkmaya başladı resimde ki gibi. Ben laptopumun kapağını kapatmam. Hep açık kalır. Monitöre temasım yoktur. Sorun acaba ekran kartında mi diye bakmak için komple ekran görüntüsü aldım baktım bir sorun gözükmüyor.Servis ile görüştüğüm de sorunun direkt panelden kaynaklandığını, bugünlerde ki hava değişikliklerinden dolayı farklı amper gideceğinden dolayı da panel arıza görmüş olabilir dedi ve servise gösterin onlar kontrollerden sonra kesin bir sey soylerler dedi fakat büyük ihtimalle ücretli olur dendi. Bu sorunda ne gibi bir yol izleyebilirim? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Hocam bence bi monitör alıp bağlayın. Anladığım kadarıyla zaten laptop sürekli masada duruyor. paneli yaptırmaya kalkarsınız gene bi monitör parası çıkar ama bi monitör kadar kaliteli olmaz. Paneli yaptırmaya değmiyeceğini düşünüyorum 2 senelik laptop sonuçta şurda 1-2 sene daha götürse yeter ilerde masaüstüne geçerseniz monitöre para vermezsiniz bidaha.

Ilar

80+ Bronze
Arkadaşa baya yardımcı olmuşsun sağolasın :D gene boş bir yorum.

Hocam bence bi monitör alıp bağlayın. Anladığım kadarıyla zaten laptop sürekli masada duruyor. paneli yaptırmaya kalkarsınız gene bi monitör parası çıkar ama bi monitör kadar kaliteli olmaz. Paneli yaptırmaya değmiyeceğini düşünüyorum 2 senelik laptop sonuçta şurda 1-2 sene daha götürse yeter ilerde masaüstüne geçerseniz monitöre para vermezsiniz bidaha.
Hocam kusura bakmayın 2 yazmışım ama 1 senelik düzelttim hemen onu :D. Ayrıca monitörüm var

Juiclair0

80+ Silver
güle güle otur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda da düzeldi mesela hiçbir şey yok panel de leke falan da yok?
olamaz monster fanboylar etrafımı sardı

Ilar

80+ Bronze
Sorun 3lü prizden kaynaklanıyormuş. Değiştirdim ekrandaki leke de gitti şu anlık bir sıkıntı yok

Ilar

80+ Bronze
Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
Akımla alakalı sanırsam tak çıkar yaptığımda bile görüntü gidip geliyor. Yenisini aldım herhangi bir sorun yok.

Ilar

80+ Bronze
Çok garip, üçlü priz nasıl ekrana sorun çıkarabilir...Bence farklı bir sorun mevcut dostum. Güncellersen ilerde sevinirim.
Sorun hala devam ediyor sadece çizgiler var ama mavi lekeler gitti. Şu an da böyle oluyor 15-20 dakika sonra düzeliyor.
IMG_20220206_110652-min.jpg

Ilar

80+ Bronze
Dün cihazı servise bıraktım. Bugün aradılar BİOS güncellemesi ve de panel değişimi yapmışlar (ücretsiz).

Garipbirfizikci

80+ Bronze

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dün cihazı servise bıraktım. Bugün aradılar BİOS güncellemesi ve de panel değişimi yapmışlar (ücretsiz).
Hayırlı olsun dostum. Monster markasını sevmem ancak ilgi ve alakaları gerçekten güzel. [Sorun çıkarmayan ürünler tercihimdir. (ROG)]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom