Öğrenen_biri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 481
%20 nays ile 1200-240=960₺
İlki siyahtı şimdi yeşilini aldım.
link koymama gerek yok. Nays şuan 14 şubattan ötürü %20 cashback yaptı ve limit 50'den 250^'e çıkartmış. 1.2k için siyah hepsiburada'da, yeşil için trendyol'da mevcut. 1200 ödedikten sonra 240 cashback verip 960a almış gibi oluyorsun.link yok
dostum konu açıyorsun bari herhangi bir link bıraklink koymama gerek yok. Nays şuan 14 şubattan ötürü %20 cashback yaptı ve limit 50'den 250^'e çıkartmış. 1.2k için siyah hepsiburada'da, yeşil için trendyol'da mevcut. 1200 ödedikten sonra 240 cashback verip 960a almış gibi oluyorsun.
Kampanyayı da alta bırakıyorum.
![]()
Nays Cashback İle İndirim Kampanyaları | Nays | Nays
Nays ile hediye para kazandıran kampanyalar seninle! Market, alışveriş, yemek, eğlence ve ulaşımda onlarca kampanya seni bekliyor. Nays'la Kazan!www.naysapp.com.tr
Nays'ın cashback olayı zaten belli değil mi? Ürünler ise zaten sitelere girerek bakabilirsin ben size ürünler kıyas verip link atmamışım ki. Zaten birkaç tık öteğindedostum konu açıyorsun bari herhangi bir link bırak
![]()
Genel Markalar Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Şu forumda duyduğum en gereksiz cümleyi kurdun bravo. Birkaç tık ötesindeysen hiç konu açma dostum ne gerek var sıcak fırsatları meşgul etmeye. Seni engelliyim de konuların önüme çıkmasın. Engellemek de bi tık yakınımda.Nays'ın cashback olayı zaten belli değil mi? Ürünler ise zaten sitelere girerek bakabilirsin ben size ürünler kıyas verip link atmamışım ki. Zaten birkaç tık öteğinde
Öğrene biri zaten öğeniyor yavaş yavaşŞu forumda duyduğum en gereksiz cümleyi kurdun bravo. Birkaç tık ötesindeysen hiç konu açma dostum ne gerek var sıcak fırsatları meşgul etmeye. Seni engelliyim de konuların önüme çıkmasın. Engellemek de bi tık yakınımda.
naysın cashback olayı zaten belliyse konuyu niye açıyosun dskaşdsklşa sanki üründe indirim varmış gibi konu açmışsınNays'ın cashback olayı zaten belli değil mi? Ürünler ise zaten sitelere girerek bakabilirsin ben size ürünler kıyas verip link atmamışım ki. Zaten birkaç tık öteğinde
Açtığınız sıcak fırsat konularına linkte ekleyiniz ve gerçekten indirim içeren konular açınız.%20 nays ile 1200-240=960₺