Neler Yeni

MONSTER RTX 3060 ALINIR MI?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Kasa kalitesi çok iyi değil ama performanslıdır

Ryota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet İhsan Çetin
Peki mux switch kapatiliyo mu? Rtx 3060 alip fps dusuk olmasin yani
Önermem. Aynı Abra kasayı arkadaşım aldı. 1 yılda 2 kere menteşe kırıldı ve öyle çok mobil kullanmadı. Sağlam değil.

Eğer şanslıysanız yeni BIOS sürümüyle gelir (06,-08.) ve MUX özelliği olur ancak eğer olmazsa servise yollamak zorunda kalırsınız. Genelde e-postayla paylaştıkları sürümlerde sorun oluşuyor.

Alacaksanız V22.1 veya V21.4 alabilirsiniz. Fakat 21.4'lerde de garip bir throttle vari olay mevcut. Stres testinde throttle olduğu halde 1GHz'e düşen V21.4'ler gördüm kaç kere.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    126 KB · Hit: 68
Son düzenleme:

Emir S.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermem. Aynı Abra kasayı arkadaşım aldı. 1 yılda 2 kere menteşe kırıldı ve öyle çok mobil kullanmadı. Sağlam değil.

Eğer şanslıysanız yeni BIOS sürümüyle gelir (06,-08.) ve MUX özelliği olur ancak eğer olmazsa servise yollamak zorunda kalırsınız. Genelde e-postayla paylaştıkları sürümlerde sorun oluşuyor.

Alacaksanız V22.1 veya V21.4 alabilirsiniz. Fakat 21.4'lerde de garip bir throttle vari olay mevcut. Stres testinde throttle olduğu halde 1GHz'e düşen V21.4'ler gördüm kaç kere.
Biri cok pahali birini de satista bulamadim. 12.500 lira butcem var ne onerirsiniz? Min rtx 2060 olsun en azindan.

Ryota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet İhsan Çetin

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,095
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Alınır iyi fiyat

Emir S.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emir
nitro 5 iyiymis sonradan ram ilave ederim predatorun klavyesini begendim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5 ve i7 arasinda cok fps farki olur mu peki? Ekran karti upgrade edilmiyo sonucta. Predatorun ekrani ve hafizasi daha iyi onu daha cok begendim.

Son düzenleme:

Ryota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet İhsan Çetin
nitro 5 iyiymis sonradan ram ilave ederim predatorun klavyesini begendim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5 ve i7 arasinda cok fps farki olur mu peki? Ekran karti upgrade edilmiyo sonucta. Predatorun ekrani ve hafizasi daha iyi onu daha cok begendim.
Klavyeleri aynı sadece kasa malzemesi farklı olduğu için ufak bir hissiyat farkı var hocam. i5 ile i7 arasındaki FPS farkı yüksek GPU'larda belli olur o da ancak birkaç FPS. Bu cihazlardan birini alıp şikayetçi olacağınızı sanmıyorum.

Top Bottom