Neler Yeni

🔥İndirim Monster RTX3060 32GB RAM 26,399₺ Laptop🔥

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
C Ş
Eeee ? Niye atıyorsun bunu. Bir şeylere karar vermek için Abdullah hocanın video çekmesine gerek yok.
Bunun kasası kalitesiz mi ? Evet
45 watt GPU olduğu için mi ucuz ? Evet
Şimdi iyi gelmiş olabilir fakat ileride performans eksikliğini görürsün.
Ayrıca tek fan koydukları için çok yüksek güçlere de çıkamıyor.
Eee zaten madem kasa kalitesiz bari Monster veya Casper al daha iyi. Biraz daha para eklesen zaten 140 wattlık 4060 Casper var.
Eksikleri saydım zaten niye tekrar saydırtıyorsun.
He buna ekstra olarak ekran kalitesini de kötü yapmışlar.
140 Watt 4060 koyup adam gibi soğutma yapamayıp tam performansı sağlayamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.
Bu notebookun kasası bir kere metal malzeme. Casper, Monster giriş seviyesi notebooklarına plastik kasa kullanıyor. Şu halde hangi markanın kasasının kalitesiz olduğu bence açık.
GPU 45 Watt zaten daha fazla çıkamaz elbet. Ama kullanılan mimari, bellek miktarı ve yazılım da performansı etkileyen faktörler. Keza 4000 serisinin DLSS 3 desteği sağlamasından bu belli oluyor.
Abdullah Hoca'nın videoları dışında karşılaştırma videoları da sonuçları ortaya koyuyor. Açıp izleyebilirsin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
140 Watt 4060 koyup adam gibi soğutma yapamayıp tam performansı sağlayamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.
Bu notebookun kasası bir kere metal malzeme. Casper, Monster giriş seviyesi notebooklarına plastik kasa kullanıyor. Şu halde hangi markanın kasasının kalitesiz olduğu bence açık.
GPU 45 Watt zaten daha fazla çıkamaz elbet. Ama kullanılan mimari, bellek miktarı ve yazılım da performansı etkileyen faktörler. Keza 4000 serisinin DLSS 3 desteği sağlamasından bu belli oluyor.
Abdullah Hoca'nın videoları dışında karşılaştırma videoları da sonuçları ortaya koyuyor. Açıp izleyebilirsin.
İnkar etmedim bunları ama ne kadar para verirsen o kadar karşılığını alırsın.
Bu fiyata diğerlerinden pek farklı olmaya giriş seviyesi MSI yerine git 90 derece Casper al hiç yoktan FPS 2 kat olur.
Öncelik saf güç çünkü DLSS 3'ü de her oyunda kullanamayacaksın veya uygulamalarda.
Almak isteyen de alsın, hayırlı olsun.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Turhan Işık
3060 cihaz yerine aynı fiyata 4050 cihaz almak dlls3 nedeniyle çok daha mantıklı.

Arda_07

80+ Bronze
Ben 2.5 yıldır monster tulpar t7 v20.3 kullanıyorum. Genel performansından çokça memnunum ama bu laptop'ı memnun olabileceğim seviyeye getirmek için bin takla attım. Bu nedenle, hatırı sayılır bilgisayar bilgisi olmayan birisine monster laptop önermiyorum. Daha köklü firmaların incelemeleri yayınlanmış modellerini tercih etmenizi öneririm. Kaldı ki RTX 4050'li laptoplar varken rtx 3060'lı bir laptop'a bu kadar para verilmesini mantıklı bulmuyorum. Paylaşım için teşekkürler.
birde sizinki tulpar bu arkadaşın attığı abra arada dağlar var sorun yaşamamak imkansız

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
45w 4050 ile dlls 3 açıp performans modunda çamur gibi görüntüyle 3060ı geçer evet doğrudur. Termal dizaynmış kaliteymiş 😄 msi ın en dandik laptobu ısınması için bir sebep yok ki işlemci ekran kartı çöp adamlar 2. fanı bile koymaya gerek duymamış fiyatı düşürmek için her parçanın en dandiğini koymuşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom