Neler Yeni

Monster T5 22.1 ekran gelmeme hatası

zXt8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zafer can
Oyun oynarken bi anda her şey dondu fakat oyundan ses geliyordu biraz bekledikten sonra güc tusuna basılı tutup kapatip acmak istedim fakat geriye açılmadı

Çozum olarak araştırdığımda prizden ve pilden laptopu ayirip guc tusuna basılı tutup icindeki statik elektirigi bosaltmak gerektigini yazmışlar denedim fakat yine bu ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 23

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Oyun oynarken bi anda her şey dondu fakat oyundan ses geliyordu biraz bekledikten sonra güc tusuna basılı tutup kapatip acmak istedim fakat geriye açılmadı

Çozum olarak araştırdığımda prizden ve pilden laptopu ayirip guc tusuna basılı tutup icindeki statik elektirigi bosaltmak gerektigini yazmışlar denedim fakat yine bu ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor
Öncelikle iyi geceler, bataryayı ve güç kablosunu laptoptan söküp 30 saniye kadar laptopu bir kenarda bekletin. Ardından batarya ve güç kablosunu takıp laptopu açmayı deneyin. Sorununuz çözülmez ise teknik servise gitmenizi öneririm

zXt8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zafer can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle iyi geceler, bataryayı ve güç kablosunu laptoptan söküp 30 saniye kadar laptopu bir kenarda bekletin. Ardından batarya ve güç kablosunu takıp laptopu açmayı deneyin. Sorununuz çözülmez ise teknik servise gitmenizi öneririm
Dostum bunu denedigimi zaten belirttim ama yine de teşekkürler

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dostum bunu denedigimi zaten belirttim ama yine de teşekkürler
Güç tuşuna basılı tutarak yaptığını belirtmişsin, bende onu yapmadan denemeni belirtmiştim. İnsan vücudu da statik elektrik taşıyabilir. Önerim teknik servis olacaktır

Top Bottom