Neler Yeni

Öneri Monster tulpar serisi modellerini analiz ediyoruz!

Techno08

80+ Gold
İlk kez sizden duyuyorum hocam link bırakırmısınız?

hocam burdaki arkadaş klavyeden dolayı iade etmiş, şikayet vara baktığımda ise bu sorunu yaşayanlar da varmış. Burdaki yorumlarda kullanan biride onaylamış bu durumu, servis normal diyormuş. Coil whine sesiymiş ve klavyeye bir zararı yokmuş.

@Radeon RX 5500M hocam açıkçası ben msi alpha 15’i satıp bunu almayı düşünüyorum. Cw sesi beni rahatsız etmez, monsterin en kaliteli kasası yinede ve şans vermeye değer gibi.

Son düzenleme:

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

hocam burdaki arkadaş klavyeden dolayı iade etmiş, şikayet vara baktığımda ise bu sorunu yaşayanlar da varmış. Burdaki yorumlarda kullanan biride onaylamış bu durumu, servis normal diyormuş. Coil whine sesiymiş ve klavyeye bir zararı yokmuş.
İntel işlemci ve cw.... Klasik ikili. Hocam amd varken mobilde intel almak hiç mantıklı gelmiyor.

Techno08

80+ Gold
İntel işlemci ve cw.... Klasik ikili. Hocam amd varken mobilde intel almak hiç mantıklı gelmiyor.

yorumlarda belirttiğine göre sorun sadece klavyedeymiş ve zararı yokmuş. Açıkçası bu cihazı düşünmüyor değilim hocam. Yaza doğru msi alpha 15’i satıp buna geçebilirim.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
yorumlarda belirttiğine göre sorun sadece klavyedeymiş ve zararı yokmuş. Açıkçası bu cihazı düşünmüyor değilim hocam.
Legion 5 2021 modellerini bekleyin hocam. 5800H+3060 mükemmel bir ikili olur. Yazın gelirler, o zamana kadarda alpha 15 rahatlıkla götürür.

Techno08

80+ Gold
Legion 5 2021 modellerini bekleyin hocam. 5800H+3060 mükemmel bir ikili olur. Yazın gelirler, o zamana kadarda alpha 15 rahatlıkla götürür.

eğer 12 bin civarı olacaksa kesinlikle legion düşünürüm hocam, çünkü msi’ı 8200’e falan satarım ve ekstradan 4 bin liram da var onu ekleyeceğim.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
eğer 12 bin civarı olacaksa kesinlikle legion düşünürüm hocam, çünkü msi’ı 8200’e falan satarım ve ekstradan 4 bin liram da var onu ekleyeceğim.
12 bin zor hocam:( kalitesiz monster bile 12500.

Avolay

80+ Gold
Monster Tongfang denen bir Çin markasından ürünleri alıyor. Ve bu ürünler ''Dandiktir''. Çoğu ülkede fakirler için görülen ve diğer markalar varken yanına yaklaşılmayan laptoplar , bizim ülkemizin saçma sapan kurları ve siyasi durumları yüzünden herkesin ilk başta başvurduğu laptoplar oluyorlar. Klavyelerden cızırtı sesi çıkabilir , hdd okumayabilir , ölü piksel şans işi , çok ısınıyorlar , malzeme kaliteleri kötü. Her şeye rağmen Türkiyede Monster bu laptoplarla cidden ilgilenip sorun olduğunda uğraştığı için alınabilir. Ama asla kalite beklemeyin
Namık Kemal bunu beğendi :D sorunlara bak vay anam 1 senedir kullandığım laptopum problemliymiş bu arkadaş benden daha iyi biliyor laptopumu. N*zi propagandacısı gibi aynı şeyleri tekrarlamanız sıktı , YETER denemeden kötülemeyin

Satashke

80+ Bronze
Namık Kemal bunu beğendi :D sorunlara bak vay anam 1 senedir kullandığım laptopum problemliymiş bu arkadaş benden daha iyi biliyor laptopumu. N*zi propagandacısı gibi aynı şeyleri tekrarlamanız sıktı , YETER denemeden kötülemeyin
Sakin Ol Champ ! Kendim 19.3 kullandım. Kardeşim 21.1.3 kullanıyor. Arkadaşlarımın çoğu kullanıyor ve şikayetçi. Sende sorun olmaması herkeste olmadığı anlamına gelmiyor. Sen de benim denediğim Monster laptopları benden iyi bilemezsin ;)

Avolay

80+ Gold
Sakin Ol Champ ! Kendim 19.3 kullandım. Kardeşim 21.1.3 kullanıyor. Arkadaşlarımın çoğu kullanıyor ve şikayetçi. Sende sorun olmaması herkeste olmadığı anlamına gelmiyor. Sen de benim denediğim Monster laptopları benden iyi bilemezsin ;)
21.1.3 zaten sorunlu bir model daha çok araştırırsanız düzgün bir şeyler alabilirsiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Avolay

80+ Gold
Tek 1 model hakkında bilgim olduğunu yazmadım ufaklık. Monster ınla mutluluklar sana :)
Geçmiş olsun sana ama karşındaki insanı yaş üzerinden vurmak bel altı vurmakla aynı şey ?

Techno08

80+ Gold

sakin ol champ! Benimkinin de zamanında anakartı yanmıştı. Monster kullanan bir arkadaşımın bataryası, diğerinin de fanları yok 3 kere bozulmuş, garanti bittiği için yaptıramıyor ve harici soğutucuyla kullanıyor. Monsterin tek iyi kasası semruk ve v19.7

Top Bottom