Öneri Monster tulpar serisi modellerini analiz ediyoruz!

Boș yapma bilader monstera felan sahip degilim cevremdeki insanlar sahip atip tutuyosun 2 kisiyi almisin arkana benim actigim konuda 10 kisi sana karsi cikiyor sen hala boş yapmaya devam ediyosun. Herkes sana fanboy dedigi zaman r nin kralini yaptın 180 derece dondun resmen gelmis burda bilmislik tasliyosun. Msi fanbocugum benim nasil bisiyse artik
Kardeşim tartışıyoruz burada hemen boş yapma vs. Nedir? Rnin kralı nerede göster? Merak etme sadece senin çevrende değil monster kullananlar.

Monsterdan aldığım tulpar t7 19.7 modeli 12 günde 20 den fazla mavi ekran verip sayısız kere dondu açılırken 2dk siyah ekranda kaldı. O kadar para verdiğim bir cihazda olanlardan sonra bir daha monster almam kimseye de önermem bu benim kendi görüşümdür herkesten bağımsız şekilde

İki yeni model daha eklendi:

İki yeni model daha eklendi:

v22 güzel bir şeye benziyor, umarım klasik monster problemleri yaşatmaz. HP paviliona benzemiş birazda.

Anca incelemeye bakabilirim niye mi para yok para 🚬

Hocam ben açıkçası Monster'ı hep sevmişimdir,hep arkasında durmuşumdur.Abra serisini kötülemişsiniz ama ben Abra kullanıcısıyım ve kasası daha iyi olamazdı sanırım.Kendi panel kalınlığı çok ince ( ki bu da iyi bir şey) lakin kasası o kadar da ince değil ve hava akışı bana çok güzel geldi.Soğutucu ile kullanıldığında işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 60 ila 75 derece arasında oluyor ve bu gayet iyi bir değer bence.
Bu konuyu sırf Monster kötülemek için mi açtınız bilemiyorum ama isteyen istediği tercihi yapsın hocam,fikirlerinizde bu kadar ısrarcı olmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Hocam ben açıkçası Monster'ı hep sevmişimdir,hep arkasında durmuşumdur.Abra serisini kötülemişsiniz ama ben Abra kullanıcısıyım ve kasası daha iyi olamazdı sanırım.Kendi panel kalınlığı çok ince ( ki bu da iyi bir şey) lakin kasası o kadar da ince değil ve hava akışı bana çok güzel geldi.Soğutucu ile kullanıldığında işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 60 ila 75 derece arasında oluyor ve bu gayet iyi bir değer bence.
Bu konuyu sırf Monster kötülemek için mi açtınız bilemiyorum ama isteyen istediği tercihi yapsın hocam,fikirlerinizde bu kadar ısrarcı olmayın.
Hocam zaten abra almak veya tulpar görünümlü abra dediklerimi almayacaksınız diye bir şey demiyorum. Ben sadece önermiyorum, çok riskli olduğunu belirtiyorum. Almak isteyeni zorla durduramam:/

Hocam bazı kullanıcılar v19.7’nin klavyeden cızırtı sesi geldiğini söylemişler. Mekanik olduğu için mi? Kronik sorun sayılmaz mı?

Hocam bazı kullanıcılar v19.7’nin klavyeden cızırtı sesi geldiğini söylemişler. Mekanik olduğu için mi? Kronik sorun sayılmaz mı?
İlk kez sizden duyuyorum hocam link bırakırmısınız?

Geri