Çözüldü✓ monster tulpar t5 v21.5 alınır mı?

VictoR76

80+
Reaksiyon skoru
4
sahibindende bitane laptop buldum monster t5 v21.5 sizce alınır mı? 32gb 3200mhz ram rtx 3070 max p ve 1440p 144hz ekrana sahip çok fazla sorunu oluyormu kullanan varsa ısı değerlerini paylaşabilirmi

Çok uygun fiyattaysa olabilir, pek monster - casper önermem ama ölü fiyatta alınır.

hp victus dan iyidir diye düsünüyorum

Clevo veya tongfang kasalarmı, kesinlikle hayir. Ama victusta tepeye oynamıyor tabii, sıkıntı bu taiwanlı arkadaşların kalitesi iyi değil hani limitleri filanda düşükte limitten öte kompanent ve parça kalitesi düşük bu yüzden uzun vadede saçma arızaları yaşiyanları gördüm çokça.

magnezyum kasa tongfang mi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hp victus kasa olarak ne kullaniyor 40 serisinde

magnezyum kasa tongfang mi oluyor

hp victus kasa olarak ne kullaniyor 40 serisinde

Clevo yada tongfang de plastik kasalar diye biliyorum. Monsterda kaliteli kasalar MSI dan alınma oluyor sanırım MSI ın üst seviyelerinden. Ama senin dediğin modelde plastik olmalı.

Victus 16 giriş seviye model o yüzden plastik. Zaten tüm giriş seviyeler plastik, Nitro 5 de LOQ da plastik.

ozaman neden monster kasası kötü diyolar hepsi plastikmiş

ozaman neden monster kasası kötü diyolar hepsi plastikmiş

Dostum kasadan kasıt kasanın içinde anakarttaki ve soğutmadaki yapı ile kalite. Yoksa kimse plastiğinde değil :D.

hp victus un klavyede rgb varmi birde monster rtx 3070 mi yoksa h victus rtx 4050 mi

birde 32 bine msı thin gf63 rtx 4060 var ama tipini hic sevmedim eski laptoplara benziyor cerceveside cok kalın

Dostum kasadan kasıt kasanın içinde anakarttaki ve soğutmadaki yapı ile kalite. Yoksa kimse plastiğinde değil :D.
cevaplamayi unutmusum

Son düzenleme:
hp victus un klavyede rgb varmi birde monster rtx 3070 mi yoksa h victus rtx 4050 mi

birde 32 bine msı thin gf63 rtx 4060 var ama tipini hic sevmedim eski laptoplara benziyor cerceveside cok kalın

cevaplamayi unutmusum

Şunu alıp sonra RAM eklemek en mantıklısı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,479
Üyeler
186,629
Son üye
leventcağrı
Geri