Neler Yeni

Monster Tulpar T7 mi? Msi Alpha 17 mi?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Valla sen sormuşsun biz söylüyoruz gerisi sana kalmış. Monster performans olarak, MSI kalite olarak daha önce ama Monster'da iyidir.
Monster zaten kalitesi kötü ısınacak ve performans vermeyecek dostum. MSI almasını öneriyorum.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Tulpar T7

Alpha 17
Monster daha iyi hocam

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Monster zaten kalitesi kötü ısınacak ve performans vermeyecek dostum. MSI almasını öneriyorum.
Monster'ın üst segment ürünleri o kadar kalitesiz değil ve bu modelde iyidir benim söyleyeceklerim bu kadar.

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Monster'ın üst segment ürünleri o kadar kalitesiz değil ve bu modelde iyidir benim söyleyeceklerim bu kadar.
Evet gerçekten pazarda en F/P laptoplar genelde Monster'dan çıkıyor hep. Ama bu F/P laptopların özellikle giriş seviyesindeki modelleri ısınma sorunlu olabiliyor ve pek kaliteli malzemeler kullanılmıyor, bu sayede donanımdan kısmadan pazardaki en ucuz oyuncu laptoplarını çıkarabiliyorlar. Ancak Tulpar gibi üst seviye Monster laptoplarda gerek malzeme kalitesi gerekse soğutma performansı rakipleri ile rahatlıkla yarışacak seviyede. 5000TL ye satılan Monster ile 13000TLye satılan Monster arasında sadece donanım değil soğutma performansı ve malzeme kalitesi olarak da ciddi fark var. İnsanlar en ucuz Monster'ı alıp sorun çıkınca bütün Monster laptoplara sorun veya kötü vs. demesi üzücü.
@FahrettinY kesinlikle Monster derim.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
En ucuz Monsterın ısınması çok normal. En ucuz MSI da ısınabilir. Önemli olan f/p. Bence Monster alabilirsiniz gayet gafa rahat şekilde.

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Tulpar T7

Alpha 17
Monster daha avantajlı gorukebilir
Ama şunlara dikkat etmen lazım ekran MS si ve ram ların CL degeri bunlar önemlidir

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Evet gerçekten pazarda en F/P laptoplar genelde Monster'dan çıkıyor hep. Ama bu F/P laptopların özellikle giriş seviyesindeki modelleri ısınma sorunlu olabiliyor ve pek kaliteli malzemeler kullanılmıyor, bu sayede donanımdan kısmadan pazardaki en ucuz oyuncu laptoplarını çıkarabiliyorlar. Ancak Tulpar gibi üst seviye Monster laptoplarda gerek malzeme kalitesi gerekse soğutma performansı rakipleri ile rahatlıkla yarışacak seviyede. 5000TL ye satılan Monster ile 13000TLye satılan Monster arasında sadece donanım değil soğutma performansı ve malzeme kalitesi olarak da ciddi fark var. İnsanlar en ucuz Monster'ı alıp sorun çıkınca bütün Monster laptoplara sorun veya kötü vs. demesi üzücü.
@FahrettinY kesinlikle Monster derim.
Ne yazıkki 5000tl ye şuan monster yok dediklerinizin bir kısmı doğru ancak monster msi kadar kaliteli değildir ve soğutması msi in daha iyi ve kasa ve içindeki malzemelerin kaliteside daha iyi

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Ne yazıkki 5000tl ye şuan monster yok dediklerinizin bir kısmı doğru ancak monster msi kadar kaliteli değildir ve soğutması msi in daha iyi ve kasa ve içindeki malzemelerin kaliteside daha iyi
Ben şunu duymuştum monsterde plastik sayesinde daha iyi soğutuyor

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
En ucuz Monsterın ısınması çok normal. En ucuz MSI da ısınabilir. Önemli olan f/p. Bence Monster alabilirsiniz gayet gafa rahat şekilde.
En ucuz monster ısınıyor demiyoruz burada üst segment ürünlerindedir ısınan var msi in da ısınan laptopları vardır tabii ki laptoplarda zaten malesef ısınma diye bir sorun var ama benim görüşüm hem soğutma performansı iyi hem parçaları ısınmıyor hemde geniş kasa olduğu içün az ısınacağını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom