Neler Yeni

Monster Tulpar T7 mi? Msi Alpha 17 mi?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
En ucuz monster ısınıyor demiyoruz burada üst segment ürünlerindedir ısınan var msi in da ısınan laptopları vardır tabii ki laptoplarda zaten malesef ısınma diye bir sorun var ama benim görüşüm hem soğutma performansı iyi hem parçaları ısınmıyor hemde geniş kasa olduğu içün az ısınacağını düşünüyorum
Daha az ısınacağı ve daha kaliteli malzemeler kullandığı neredeyse kesin bu iki modelde.(modelden modele değişir belki).
Ancak şöyle bir nokta daha var. Monster alan MSI alana göre daha ucuza çok daha fazla FPS alacak. Ve bu FPS/performans farkı gözle görülür ciddi bir fark.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Daha az ısınacağı ve daha kaliteli malzemeler kullandığı neredeyse kesin bu iki modelde.(modelden modele değişir belki).
Ancak şöyle bir nokta daha var. Monster alan MSI alana göre daha ucuza çok daha fazla FPS alacak. Ve bu FPS/performans farkı gözle görülür ciddi bir fark.
Ben profosyonel bir oyuncu değilim yani oyun benim akıcı olsun yeter genel olarak bilgisayarın hızı benim için daha önemli ve ryzen7 4800h i710750 dan daha iyi ve daha az ısınıyor ve msi alan daha kaliteli bir laptopa sahip olacak.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@FahrettinY sen bu konuyu iki laptoptan hangisini almalıyım şeklinde açmadınmı yada karşılaştırmak için açmadınmı ?
Çünkü sen burda soru sormuşsun millet monster diyor fakat sen msi diyorsun konuyu açma amacın nedir msi fanboyu olduğunu göstermeyemi çalışıyorsunuz.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
@FahrettinY sen bu konuyu iki laptoptan hangisini almalıyım şeklinde açmadınmı yada karşılaştırmak için açmadınmı ?
Çünkü sen burda soru sormuşsun millet monster diyor fakat sen msi diyorsun konuyu açma amacın nedir msi fanboyu olduğunu göstermeyemi çalışıyorsunuz.
Hayır msi fanboyu fa değilim öbür forumdada msi önerdiler ve zaten monstet alacağım beğenmezsem iade edeceğim konuya sonradan geliyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır msi fanboyu fa değilim öbür forumdada msi önerdiler ve zaten monstet alacağım beğenmezsem iade edeceğim konuya sonradan geliyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun
bilip bilmeden konuşmuyorum yazdığın herşeyi okudum ve madem soru soruyorsun doğru söyleyenleri yalancı çıkarmaya çalışma v

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
bilip bilmeden konuşmuyorum yazdığın herşeyi okudum ve madem soru soruyorsun doğru söyleyenleri yalancı çıkarmaya çalışma v
Msi Alpha 17 alınır mı? konumun son sayfasına bak

Top Bottom