Neler Yeni

Monster tulpar T7 v20.4 alınır mı?

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Alınabilir yani dandik deniliyor çoğunlukla monstera
Çünkü hocam Tayvan dan geliyor monster logosu basılıyor uzun uzun yazmak istemiyorum a dan Z ye bütün parçaları çok kalitesiz monster en sorunlu laptop markası mavi ekran vs ışık sızması çok sorunlu bilgim olduğu için paranızın Çöpe gitmemesi için söylüyorum son karar sizin iyi forumlar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Max 25 26 olur ama 23 24 olursa cok daha iyi olabilir, ve neden kalitesiz acaba ekranı biraz büyük istediğim için bu bilgisayarı tercih ettim birde Max performans veriyor ekran kartı
Bu fiyata daha iyisi yok.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Konusunu açmıştım ama aklımda kaldı herkes ön yargı ile monster almazdım felan diyor fakat bu laptopun kullanıcıları laptoptan gayet memnun, ısınıyor felan diyorlar ama kullanıcı yorumlarında hiç görmedim sizce almak mantıklı mı
En alınabilir modellerden biri, alın geçin.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka daha demin Tulpar V20.X serileri hakkında tartışırıyorduk daha demin testlerine bakmıştım. Turbo Fan'da 80-85 derece oluyor işlemci. Turbo Fan 10 derece falan etkileyebilen bir şey. Normalde 95 derece civarlarını görüyor olsa gerek. Yani baya ısınan Abra kasalı Tulpar.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Kanka daha demin Tulpar V20.X serileri hakkında tartışırıyorduk daha demin testlerine bakmıştım. Turbo Fan'da 80-85 derece oluyor işlemci. Turbo Fan 10 derece falan etkileyebilen bir şey. Normalde 95 derece civarlarını görüyor olsa gerek. Yani baya ısınan Abra kasalı Tulpar.
O zaman alınmaz gibi ama aşağı panelleri havada tutmayı öneriyorlar zaten

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yine yanlış bilgilendirmeler havada uçmuş. TongFang kasalar gayet iyi Monster cihazlarda. T7 v20.4 gayet güzel bir cihazdır sıkıntısı bulunmamakta. Ek olarak önerdiğiniz Victus cihaz 3060 ekran kartı 100 W verir iken. T7 cihaz 130W veriyor. Yani o cihazı önermeniz biraz komik olmuş. @HacıSOFU Victus cihazlarda MUX switch bulunmamakta fakat Monster T7 v20.4 modelininde MUX switch bulunmakta buda size bir artı olsun. İşlemcisi gayet güçlü tabi 12.nesillerden geri kalıyor fakat 3060 130W için yeterli. Cihaz ne throthle yapıyor yada darboğaz. O kısımda bir sorunuz olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu takviyesi ile cihaz sıcaklıkları oyunlarda İşlemci - 70-82 derecelere düşer iken GPU sıcaklığı - 74-79 sıcaklıklarına kadar düşüyor (Turbo fan ve Dynamic Boost açık +15W) haberiniz olsun :D. Bu T5 v20.3 cihazımın sıcaklıkları. T7 v20.4 biraz daha soğuk çalışacaktır bu konuda. 🤷‍♂️

Son düzenleme:

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Yukarı da arkadaş kesinlikle yok demiş neredeyse
Ekran kartı maxp, soğutma piyasanın en iyilerinden, işlemci bir nesil eski ama emülasyon için avx-512 gibi avantajı var. Mux, oc, uv, servis imkanına değinmiyorum bunlar tüm üst seviye tongfang kasalarda standart zaten.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Ekran kartı maxp, soğutma piyasanın en iyilerinden, işlemci bir nesil eski ama emülasyon için avx-512 gibi avantajı var. Mux, oc, uv, servis imkanına değinmiyorum bunlar tüm üst seviye tongfang kasalarda standart zaten.
O kadar çok iyi ve kötü yorum var ki anlamadım

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Monsterın ürün gamı çok geniş, tongfang clevo msi kazalardan oluşuyor. Olumsuz yorumların çoğu clevo kasalardan geldiği için araştırmayan insanlar doğrudan monsterı eleştiriyor. Bu hem doğru hem yanlış hareket, doğru tarafı Monster bize kasanın hangi marka üretimi olduğunu açıklamıyor, kendimiz buluyoruz. Yanlış tarafı ise msi tongfang gibi firmalarla clevoyu bir tutuyoruz. V20.4 tongfangin gm7t serisine ait bir üründür, sorun yaşamazsınız.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Y
Monsterın ürün gamı çok geniş, tongfang clevo msi kazalardan oluşuyor. Olumsuz yorumların çoğu clevo kasalardan geldiği için araştırmayan insanlar doğrudan monsterı eleştiriyor. Bu hem doğru hem yanlış hareket, doğru tarafı Monster bize kasanın hangi marka üretimi olduğunu açıklamıyor, kendimiz buluyoruz. Yanlış tarafı ise msi tongfang gibi firmalarla clevoyu bir tutuyoruz. V20.4 tongfangin gm7t serisine ait bir üründür, sorun yaşamazsınız.
Tamam çok teşekkürler

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Konusunu açmıştım ama aklımda kaldı herkes ön yargı ile monster almazdım felan diyor fakat bu laptopun kullanıcıları laptoptan gayet memnun, ısınıyor felan diyorlar ama kullanıcı yorumlarında hiç görmedim sizce almak mantıklı mı
Sepette 1500TL indirim var kötü laptop değil.
130w 3060 bazı 3070'lerden güçlü
17,3 ekran
Yüksek değerli okuma yazmaya sahip m2 ssd
İşlemcisi de iyi alınır

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Siz kötü yorumlara aldanmayın bu modeli gayet iyi bir sıkıntı yaratmayacaktır size. O yorumların birçoğu Abra yani Clevo kasalar için yapılıyor. Abra kasalar dandik. Monster ne zaman Clevo ile çalışmayı bırakırsa o zaman kötü yorumları daha çok azalacak. TongFang kasaları gayet iyi.

Top Bottom