Neler Yeni

Monster tulpar T7 v20.4 alınır mı?

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Siz kötü yorumlara aldanmayın bu modeli gayet iyi bir sıkıntı yaratmayacaktır size. O yorumların birçoğu Abra yani Clevo kasalar için yapılıyor. Abra kasalar dandik. Monster ne zaman Clevo ile çalışmayı bırakırsa o zaman kötü yorumları daha çok azalacak. TongFang kasaları gayet iyi.
Sizce Acer nitro 5, ryzen 7 rtx 3060 16 gb ram 17.3 inç mi tulpar T7 v20.4 mü hemen hemen aynı fiyat Acer az daha ucuz

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Sizce Acer nitro 5, ryzen 7 rtx 3060 16 gb ram 17.3 inç mi tulpar T7 v20.4 mü hemen hemen aynı fiyat Acer az daha ucuz
T7 hocam Acer Nitro 5 te 80-85W olması lazım Ekran Kartı fakat T7 v20.4'te 130W'lık ekran kartı var.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
T7 hocam Acer Nitro 5 te 80-85W olması lazım Ekran Kartı fakat T7 v20.4'te 130W'lık ekran kartı var.
Tamam teşekkürler, kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak fan sesli çalışıyor mu tulparda oyun oynarken mecburen sesli olacak ama gündelik kullanımdan bahsediyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Soğutucu takviyesi ile cihaz sıcaklıkları oyunlarda İşlemci - 70-82 derecelere düşer iken GPU sıcaklığı - 74-79 sıcaklıklarına kadar düşüyor (Turbo fan ve Dynamic Boost açık +15W) haberiniz olsun :D. Bu T5 v20.3 cihazımın sıcaklıkları. T7 v20.4 biraz daha soğuk çalışacaktır bu konuda. 🤷‍♂️
Ek soğutucu alıp bi de Turbo Fan açarsan bir zahmet 80 dereceden aşağıya düşsün, benim laptopum Excalibur G900 o bile cayır cayır yanarken ek soğutucu + Turbo fan ile 65 dereceye düşüyor. Al bak istersen, V20.4'ün videosu, adamın dediğine dikkat et istersen:

11:57-12:08, Turbo Fan ortalama 8-10 derece fark ettirdiğini düşünürsek bu laptop garanti olarak normal otomatik fan hızlarında 90 derece ve üstü çalışır :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ek soğutucu alıp bi de Turbo Fan açarsan bir zahmet 80 dereceden aşağıya düşsün, benim laptopum Excalibur G900 o bile cayır cayır yanarken ek soğutucu + Turbo fan ile 65 dereceye düşüyor. Al sana videosu V20.4'ün videosu, adamın dediğine dikkat et istersen:

11:57-12:08
Siz laptoptan fan gücü beklemiyorsanız 80-90 derecede oynarsınız artık. Zaten havalarda sıcak 31 derecelerde bile bu değerlerde olması. Bence daha laf etmeme gerek yok :). Bir de çöp laptop üretimi yapan bir markayı bana savunuyorsanız benim dediklerimi anlamıyorsunuz gibi.
TongFang kasalar sorunsuz ve tam anlamıyla performansını veriyor :D.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Siz laptoptan fan gücü beklemiyorsanız 80-90 derecede oynarsınız artık. Zaten havalarda sıcak 31 derecelerde bile bu değerlerde olması. Bence daha laf etmeme gerek yok :).
Yaz-kış olması pek bir şey fark etmez sen yazın klima kullanmıyor musun? 6000-7000RPM fan kökleyip oynarsan kulaklık takınca bile rahatsız olursun. Laptoplarda Turbo Fan performansı yerine sessiz bir şekilde ne kadar soğutabildiğine bakın. Turbo fan ile 85 civarı derecenin altına düşemeyecek laptop yok.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yaz-kış olması pek bir şey fark etmez sen yazın klima kullanmıyor musun? 6000-7000RPM fan kökleyip oynarsan kulaklık takınca bile rahatsız olursun. Laptoplarda Turbo Fan performansı yerine sessiz bir şekilde ne kadar soğutabildiğine bakın.
Kulaklık takınca fan sesi almıyorum hocam, ne yapalım bu fiyata 80-90 derecelerde çalışan MAX-Q cihaz mı önerelim ya da sizin gibi Casper cihazlara mı yönelelim? Komik geliyor. Fan sesi o kadar fazla bile değil rahatsız etmiyor beni?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaz-kış olması pek bir şey fark etmez sen yazın klima kullanmıyor musun? 6000-7000RPM fan kökleyip oynarsan kulaklık takınca bile rahatsız olursun. Laptoplarda Turbo Fan performansı yerine sessiz bir şekilde ne kadar soğutabildiğine bakın. Turbo fan ile 85 civarı derecenin altına düşemeyecek laptop yok.
Kullanmıyorum.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kulaklık takınca fan sesi almıyorum hocam, ne yapalım bu fiyata 80-90 derecelerde çalışan MAX-Q cihaz mı önerelim ya da sizin gibi Casper cihazlara mı yönelelim? Komik geliyor.
Excalibur'a yöneldiğim zaman forumları daha keşfetmemiştim ve fazla bilgiye sahip değildim. Elimdeki bütçeyle en performanslı laptopu almaya çalışıyordum ve öyle de yaptım. 92-97 derecelerde kavrulacağıma 400₺'ye soğutucu alıp rahatça 83 derecelerde takılıyorum. Monster fanboysun kanka asıl sen komik durumdasın.

Kullanmıyorum.
KJWQLEKQWLEKJWQKEŞWQKEQKEKQWKEWQLE şakamatik seni

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Excalibur'a yöneldiğim zaman forumları daha keşfetmemiştim ve fazla bilgiye sahip değildim. Elimdeki bütçeyle en performanslı laptopu almaya çalışıyordum ve öyle de yaptım. 92-97 derecelerde kavrulacağıma 400₺'ye soğutucu alıp rahatça 83 derecelerde takılıyorum. Monster fanboysun kanka asıl sen komik durumdasın.

KJWQLEKQWLEKJWQKEŞWQKEQKEKQWKEWQLE şakamatik seni
Var mı kardeşim başka önerdiğin laptop boş yere tartışıp durmayın sende önerdiğini at ikisini karşılaştıralım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

KJWQLEKQWLEKJWQKEŞWQKEQKEKQWKEWQLE
Monster fanboyu??? Benim profilime girip yazdığım konulardaki yorumlara bakarsan çok iyi edersin. Hem de ben senin ne dostunum ne de arkadaşınım sana edepli davranıyorum. Hiç bir zaman Monster cihazım 92-97 derecelere çıkmadı. Bence sen komik durumdasın. Sana allah sabır versin ne diyeyim. Gerektiği yerde öneriyorum gerektiği yerde önermiyorum komik.

Var mı kardeşim başka önerdiğin laptop boş yere tartışıp durmayın sende önerdiğini at ikisini karşılaştıralım
Casper önerir yine :).

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Şunuda söyleyeyim hocam kişiyle tartışmıyorum. Sadece haklı olduğum konuları vurguluyorum o kadar ama bazen o kadar komik cevaplar alıyorsun ki garipsiyorsun. Ve hep karşı kişiye edebimi bozmam. :whistle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,708
Üyeler
166,812
Son üye
oguzzb1
Top Bottom