Neler Yeni

Monster Tulpar T7 V24.1 Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EBUBEKİR AKKURT
Merhabalar, bu hafta içerisinde nasipse bir notebook almayı düşünüyorum, okul ve oyun için. Biraz araştırdım ve fiyat/performans olarak Monster Tulpar T7 V24.1'i buldum. Bilgisayar hakkındaki düşünceniz nedir? Önerir misiniz? Birde bu cihazda Mux Switch mevcut olup olmadığı hakkında bilginiz var mıdır? Teşekkürler...

pBeezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Tugay
Ben kullanıyorum hocam bu laptopu Mux Switch bulunmuyor maalesef. Oyunlarda işlemci kullanıyor ve valorantta oynarken (En düşük ayarlarda) max. 200 fps'e kadar çıkıyor. Ekran kartı kullanımı %8-10 arası değişiyor.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Merhabalar, bu hafta içerisinde nasipse bir notebook almayı düşünüyorum, okul ve oyun için. Biraz araştırdım ve fiyat/performans olarak Monster Tulpar T7 V24.1'i buldum. Bilgisayar hakkındaki düşünceniz nedir? Önerir misiniz? Birde bu cihazda Mux Switch mevcut olup olmadığı hakkında bilginiz var mıdır? Teşekkürler...

Bu modeli tongfang(kaliteli olan yanlış yazmış olabilirim) kasa değil pek tavsiye edilmiyor.
Tongfang kasaları alabilirsiniz herkes monstera karşı önyargılı fakat üniversitede sınıfımın %75 monster kullanıyor aralarinda kaliteli tulparlarda var kalitesiz abra larda daha bilgisayar monster olduğu için sorun yaşayan görmedim.

Tongfang kasaları nasıl ayirt edebilirm diye sorarsanız
Arkadaki iki yeşil çizgi olmaz
Ve bu modeldeki gibi klavyediki harfler tuşun sağ üstünde değil ortasında olur

Megan

80+ Silver
Ben kullanıyorum hocam bu laptopu Mux Switch bulunmuyor maalesef. Oyunlarda işlemci kullanıyor ve valorantta oynarken (En düşük ayarlarda) max. 200 fps'e kadar çıkıyor. Ekran kartı kullanımı %8-10 arası değişiyor.
Hocam monsterlarda mux vardı diye biliyorum bunda nasıl yok ki

Top Bottom