Neler Yeni

Monster Tulpar Vs Asus Tuf

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
Son düzenleme:

yusuf34

80+ Silver
Merhabalar,
https://ty.gl/j664k6s627 ile https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-4/ arasında kaldim forumda başlıklara baktım herkes çok farklı şeyler söylüyorlardı kafam karıştı açıkçası. Sizin öneriniz nedir? Bu bütçede hangisini tercih edersiniz veya bunlardan başka bir tercihiniz olur muydu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şı trednyol uygulama linkini atmsan uygulama yüklü olmayonca açılmıyor direk chromdsan atarmısın

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şı trednyol uygulama linkini atmsan uygulama yüklü olmayonca açılmıyor direk chromdsan atarmısın
https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...z-p-314501434?boutiqueId=61&merchantId=118442 pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:

T7 v20.4 tercih ederim çünkü A15 ısınan bir cihaz kesinlikle alınacak ise soğutucu takviyesi ile alınması gerekiyor. Burada daha ucuz. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-17-3-full-hd-notebook-fiyati,1240813863.html
Açıkçası 1tb versiyonu ile alma olduğu için monterin kendi sitesinden almayı düşünüyordum sonradan ekleme çıkarma nasıl oluyor veya oluyor mu pek bilgim yok

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

muhkya

80+ Bronze
Screenshot_2022-09-29-20-09-30-597_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Hepsiburada yorumlarina bakinca monsterden vazgeçtim çok yorum var 1 günde klavye boyle oluyorsa bazilarinda çikmada oluyormuş 1 yilda halini dusunemiyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Alıntıyı görüntüle

Hepsiburada yorumlarina bakinca monsterden vazgeçtim çok yorum var 1 günde klavye boyle oluyorsa bazilarinda çikmada oluyormuş 1 yilda halini dusunemiyorum
Tongfang kasa cihaz kullanıyorum neden bende böyle bir sorun yok? Soyulduğu anda garantiye verin ücretsiz değişimini yapıyorlar.

muhkya

80+ Bronze
Net asus.

Tongfang kasa cihaz kullanıyorum neden bende böyle bir sorun yok? Soyulduğu anda garantiye verin ücretsiz değişimini yapıyorlar.
Dilerseniz girip yorumlara kendiniz bakın adam yazmişki 1 gün kullandim W tuşu çikti digerleride 1 hafta kullandim klavye soyuldu gibi gibi yorumlar mevcut

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Net asus.

Dilerseniz girip yorumlara kendiniz bakın adam yazmişki 1 gün kullandim W tuşu çikti digerleride 1 hafta kullandim klavye soyuldu gibi gibi yorumlar mevcut
1 günde böyle bir şey olması mümkün değil, herhalde anahtarla çizmiş arkadaş tuşu :D. Cihazların Klavyesi mükemmel değil zaten idare eder seviyede, ben memnunum klavyeden rahat yazı yazabiliyorum.

Ek olarak servis zaten ücretsiz olarak tuşların değişimini yapıyor garanti bozmuyor yani.

Megan

80+ Silver
ahahahahahhahahahahahahahahahahahaha
asus.
Monster çöp diyeceksin ama abra değil bu tulpar. Boş yorum yapma bir şey diyorsan da açıkla da bilsin herkes

T7 v20.4 tercih ederim çünkü A15 ısınan bir cihaz kesinlikle alınacak ise soğutucu takviyesi ile alınması gerekiyor. Burada daha ucuz. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-17-3-full-hd-notebook-fiyati,1240813863.html
Yeni nesil asuslarda çözülmedi mi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Monster çöp diyeceksin ama abra değil bu tulpar. Boş yorum yapma bir şey diyorsan da açıkla da bilsin herkes

3060 modeli yine ısınıyor 3050 veya 3050 TI yine iyi seviyede.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler

Boş yaptığımı düşünüyorsan forumda monster ile ilgili olan mesajlarımı okumamışsın demektir. Monsterin her türlüsü çöptür, parça kalitesi ve soğutma sistemi de cabası. *Bu abra değil Tulpar boş yapma* diyerek nasıl bir bilgisayar yokluğunda olduğunu tahmin ediyorum

Ücretsiz servis diye diye bir hal oldunuz. O kadar dandik parçaya ücretsiz servis vermesi çok iyi bir şey evet :) İstanbulda olup paranızın değerini umursamıyorsanız Monster alın. Monster kullanım süreci içinde çok şanslıysanız servisle işiniz olmaz fakat genel olarak müşteri memnuniyetini o kadar kâle alıyorlar ki artık neredeyse teknik servisteki çalışanlarla ve servisle içli dışlı oluyorsunuz.

Ben monster kullanmasam böyle bir şey demezrim, 1 yıl önce arkadaşımı bilgisayar alırken aynı şeyleri bıkmadan anlattım, dinlemedi. 2 ya da 3 hafta önce 3(?). kez servise gönderdi, sebepler malum :D

Senin boş yorum diye sallayıp bu yazıyı okumayacağını da tahmin edebiliyorum, ben de tulpar serisine sahiptim, 1000 lira zararla sattım ve masaüstü aldım. Kısaca siz bilirsiniz, kimse babasının hayrına para ödeyip gidin monsterı kötüleyin demez, kullanan yorumlar ve etrafta binlerce olumsuz eleştiri varken bu markanın iyi olduğunu düşünene hayret ederim. Kendi eden kendi bulur.

Top Bottom