Neler Yeni

Monster vs Excalibur

EnesGR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Güldemir
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar. Mühendislik öğrencisiyim ve mühendis programlarını rahatça açabilecek ayrıca da güncel oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir leptop arıyorum. 2 gün önce excalibur g770 is11400h 16gb ram 3050ti modeli 13.100 e düşmüştü ve tam sepete eklediğimde indirim bitti. Excalibur ve Monster arasında kaldım iki markanın da oldukça kötü yorumları var. Ne yapmalıyım bütçe sınırı özelliğe göre değerse 15 16k ya kadar çıkabilirim. Tercihim i7 11800h ama fiyat çok yükseldiği için aradaki farka değer mi karar veremiyorum. Ayrıca bir diğer sorum da yeni 12. nesil işlemcileri beklemeli miyim yoksa bir an önce alıp geçmeli miyim. Leptop fiyatları artar mı düşer mi?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
işlemci konusunu bilemem ama ben excalibur yerine monster almanı tercih ederim. İkisi de diğer markalara göre daha kalitesiz ürünler tabiri caizse fakat ben excalibur kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki excalibur daha sorun çıkaran bir cihaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
Merhaba arkadaşlar. Mühendislik öğrencisiyim ve mühendis programlarını rahatça açabilecek ayrıca da güncel oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir leptop arıyorum. 2 gün önce excalibur g770 is11400h 16gb ram 3050ti modeli 13.100 e düşmüştü ve tam sepete eklediğimde indirim bitti. Excalibur ve Monster arasında kaldım iki markanın da oldukça kötü yorumları var. Ne yapmalıyım bütçe sınırı özelliğe göre değerse 15 16k ya kadar çıkabilirim. Tercihim i7 11800h ama fiyat çok yükseldiği için aradaki farka değer mi karar veremiyorum. Ayrıca bir diğer sorum da yeni 12. nesil işlemcileri beklemeli miyim yoksa bir an önce alıp geçmeli miyim. Leptop fiyatları artar mı düşer mi?
monster aga, bişey olsada adamlar ilgileniyor, bakım vs

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
İstanbul da yaşıyorsan eğer monster al diğer türlü ikisi de birbirinden farksız bana göre.

EnesGR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Güldemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci konusunu bilemem ama ben excalibur yerine monster almanı tercih ederim. İkisi de diğer markalara göre daha kalitesiz ürünler tabiri caizse fakat ben excalibur kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki excalibur daha sorun çıkaran bir cihaz.
İki markayı öven de var kötüleyen de var. Kimisi de axcalibur kullandım gayet iyi, monster alma diyorlar. Monster yazılım olarak falan daha sıkıntı çıkarabiliyormuş ama sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12. nesil işlemcileri beklemeli miyim peki. Çıkış tarihi ve ortalama fiyatları şuankilere nazaran çok mu fazla olur?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İkiside kalitesiz marka ama excalibur daha kötü

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkisini de önermem kalitesizlik konusunda yarışan firmalar 3.leride Game Garaj ama o bunlardan bir nebze daha iyi olabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
2 seçenek arasından monster biraz daha alınabilir.

Sami Järvi

80+ Silver
Monster sahibiyim kumar gibidir monster ama excalibur daha nettir çünkü hepsi sorunludur

Son düzenleme:

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Benim tercihim Monster olurdu. Monster hakkında kötü yorum olmasının sebebi birazda eskiden gelen bir ön yargı ve görece çok satıldığı için fazlaca kötü yorum varmış gibi algılanıyor.

Ayrıca 12.nesil işlemciler çok daha pahalı olur. Bir kere anakartların değişmesi gerekecek soketler farklı. DDR5 ram koyacaklar onlar zaten uçuk fiyatlı. Ayrıca bu ülkede doların 2 gün sonra 20Tl olmayacağının garantisi yok

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
İki markayı öven de var kötüleyen de var. Kimisi de axcalibur kullandım gayet iyi, monster alma diyorlar. Monster yazılım olarak falan daha sıkıntı çıkarabiliyormuş ama sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12. nesil işlemcileri beklemeli miyim peki. Çıkış tarihi ve ortalama fiyatları şuankilere nazaran çok mu fazla olur?
Ben ikisini kullanan biri olarak söylüyorum diğerlerini bilemem. Yazılımından şikayet edeni çok gördüm ama ben bizzat bir sorunla karşılaşmadım hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,726
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom