Neler Yeni

Monster'da Karne İndirimi Olur Mu Sizce

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Yazık ben parça beklememe rahmen 3 günde çıkan cihazım var ben 4 tane excalibur serisi cihazım var 1 tanesinde sorun çıktı onu da kendim çözdüm sorunu yok çevremde en çok ısınma sorunu var ve hoparlörü patlak çıkan mı dersin yoksa orasında burasında sorun çıkan mı dersine n azından excalibür bu konuda daha iyi.
yalnız pandemi döneminde bu normalde elden versen 24 saat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar aldığın markayı övme sonra bi bakarsın arada kalırsın.
almadım ki daha sen övüyorsun farkında değilsin

TALHA MURAT

80+ Silver
yalnız pandemi döneminde bu normalde elden versen 24 saat

almadım ki daha sen övüyorsun farkında değilsin
ben övmüyorum monsterdan daha iyi olduğunu söyüyorum eğer yerse cihazının sıcaklık değerleri ile birlikte video çek at valorantta bak benim laptobun altında soğutucu da yok .

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Olur büyük ihtimal ve Excalibur ile Monster tartışması dönmüş ben ikisi arasında çok kaldım ama 1 aydan kısa süre önce Monster'ın stokta olmaması nedeniyle ben Excalibur aldım, Monsterla pek farkı yok tek farkı Kontrol Merkezi. Sebebi Excalibur'da fan ayarı yok ya Turbo Fan yapacaksın ya da Auto Fan'da 92 derece oynicaksın. Ben soğutucu kullanıyorum ve Forza Horizon 4 gibi ağır oyunlarda Turbo Fan + Soğutucu açıyorum. Fan ayarı olsa soğutucuya bile gerek kalmaz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Olsa da monster alınmaz.
Dostum gerçekten tartışma çıkarmakta üstüne yok. Adamın sorduğu soruya bak bir de verdiğin cevaba bak. Ne alaka şimdi? Hadi hepsini geçtim. Monster yerine Asus falan önereceğine Excalibur öneriyorsun.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
ben övmüyorum monsterdan daha iyi olduğunu söyüyorum eğer yerse cihazının sıcaklık değerleri ile birlikte video çek at valorantta bak benim laptobun altında soğutucu da yok .
Sen bana termal macun tavsiyesi veren arkadaştın demi :D Evde bir termal macun olsa gerek ,deneyeceğim.

TALHA MURAT

80+ Silver
Olur büyük ihtimal ve Excalibur ile Monster tartışması dönmüş ben ikisi arasında çok kaldım ama 1 aydan kısa süre önce Monster'ın stokta olmaması nedeniyle ben Excalibur aldım, Monsterla pek farkı yok tek farkı Kontrol Merkezi. Sebebi Excalibur'da fan ayarı yok ya Turbo Fan yapacaksın ya da Auto Fan'da 92 derece oynicaksın. Ben soğutucu kullanıyorum ve Forza Horizon 4 gibi ağır oyunlarda Turbo Fan + Soğutucu açıyorum. Fan ayarı olsa soğutucuya bile gerek kalmaz.
Hocam senin elin yatkınsa kapağını aç termal macun al 47 tl ye sür göreceksin farkı servis macunu kalitesiz hatta ben şikayet bile ettim.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
kardşim cihazı almadım anlamıyor musun deneyimledim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
ne sorunu ekran desen 1 haftaya panel değişiyorlar

tamamdır bakarız iyi 105 dereceler
High Performance alırsan bile 105 derece olmuyo 96ta kalıyor.

TALHA MURAT

80+ Silver
Sen bana termal macun tavsiyesi veren arkadaştın demi :D Evde bir termal macun olsa gerek ,deneyeceğim.
Dostum gerçekten tartışma çıkarmakta üstüne yok. Adamın sorduğu soruya bak bir de verdiğin cevaba bak. Ne alaka şimdi? Hadi hepsini geçtim. Monster yerine Asus falan önereceğine Excalibur öneriyorsun.
Ben sadece mosnterdan daha iyi olduğunu söyledim kardeşim deseydin öeri olarak ikisini de önermem sorunları var o değilde test videosu yüksek performansta çekildi senden de beklerim hangisi iyimiş anlarız.

High Performance alırsan bile 105 derece olmuyo 96ta kalıyor.
Evet performans kısıyor minimal ama bende denk gelmediği için max 92 oluyor tabi havalar çok sıcak olduğu için nemde var havalar ılıksa 90 ı geçmiyor.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ben sadece mosnterdan daha iyi olduğunu söyledim kardeşim deseydin öeri olarak ikisini de önermem sorunları var o değilde test videosu yüksek performansta çekildi senden de beklerim hangisi iyimiş anlarız.

Evet performans kısıyor minimal ama bende denk gelmediği için max 92 oluyor tabi havalar çok sıcak olduğu için nemde var havalar ılıksa 90 ı geçmiyor.
Excalibur'da :
High Performance Modu : Max 96 derece
Gaming Modu : Max 92 derece

Turbo Fan aktif edersen 83 e kadar düşer.
Turbo Fansız tek soğutucu alırsan 87 e kadar düşer

ASUS TUF'larda ısı sorunu vardı diye hatırlıyorum.
Monster'da Abra kasaları sorunlu diye hatırlıyorum
Excalibur'da ısınma sorununun tek sebebi Fan Kontrol Paneli yok, birde termal macunu biraz adi.

TALHA MURAT

80+ Silver
High Performance Modu : Max 96 derece
Gaming Modu : Max 92 derece

Turbo Fan aktif edersen 83 e kadar düşer.
Turbo Fansız tek soğutucu alırsan 87 e kadar düşer

ASUS TUF'larda ısı sorunu vardı diye hatırlıyorum.
Monster'da Abra kasaları sorunlu diye hatırlıyorum
Excalibur'da ısınma sorununun tek sebebi Fan Kontrol Paneli yok, birde termal macunu biraz adi.
Bende şu şekilde tam yükte max 96 derece high performans 92 derece yi geçmeyen gaming mode.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bende şu şekilde tam yükte max 92 derece high performans 90 derece yi geçmeyen gaming mode.
Sende niye öyle. Herhalde oda sıcaklığı farkı falan.

Sen termal macundan önceki derecelerden bahsediyorsun demi?

TALHA MURAT

80+ Silver

Hocam be pişiyorum bursa da hava aşırı sıcak gece soğuduğunda daha soğuk oluyor laptop.

Evet. pardon düzeltme 96 derece termal macun öncesi ısı değeri high performansta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,658
Üyeler
166,974
Son üye
sato123
Top Bottom