Monsterin bu laptopunu alıcam nasıl sizce

Herkes yok 97 derece yok bilmem ne demiş ama asılsız iddialar bunlar
Çoğu monster soğutması başarılı ama bu demel değil ki monster alınır
Fiyatına göre kötü performansı var
Onu da geçtim malzeme kalitesi kötü
Yine de soğutmasından eleştirmek aşırı boş.
soğutma konusuna katılmıyorum, gerisi için söylenen laflar boş
WhatsApp Image 2021-06-26 at 16.54.39.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monstere sakın bulaşmayın çok pişman olursunuz tulpar t7 v20.3 kullanıcısıyım oyun oynarken bi anda oyun donuyo ve dıttt diye ses geliyo yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bir diğer hata oyundayken bi anda ekranın parlaklığı en aza iniyo oyun kapanıyo parlaklık artmıyo hiçbi oyuna siteye girmiyo oyun oynarken bi anda kasmaya başlıyo ve en düşük ayarda bile 9 fps e takılıyo kalıyo pcyi yeniden başlatınca yeniden düzeliyo ben monstere kötü diyenlere hep önyargılı bakıyolar falan diyip dik kafalılık Edip aldım siz bu hataya düşmeyin paranıza yazık olur
Servise verin hocam boşuna milletin gözünü korkutmayın. (Laptopa cin mi kaçmış o ne öyle :D)

Monstere sakın bulaşmayın çok pişman olursunuz tulpar t7 v20.3 kullanıcısıyım oyun oynarken bi anda oyun donuyo ve dıttt diye ses geliyo yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bir diğer hata oyundayken bi anda ekranın parlaklığı en aza iniyo oyun kapanıyo parlaklık artmıyo hiçbi oyuna siteye girmiyo oyun oynarken bi anda kasmaya başlıyo ve en düşük ayarda bile 9 fps e takılıyo kalıyo pcyi yeniden başlatınca yeniden düzeliyo ben monstere kötü diyenlere hep önyargılı bakıyolar falan diyip dik kafalılık Edip aldım siz bu hataya düşmeyin paranıza yazık olur
servise götürdünüzmü

Alıntıyı görüntüle

Servise verin hocam boşuna milletin gözünü korkutmayın. (Laptopa cin mi kaçmış o ne öyle :D)
Servise versem nolacak bi sıkıntısı yok diye geri gönderecekler ki çoğu kişide sıkıntı yaşıyo milletin gözünü korkutmuyor yaşadıklarım bunlar aldığında çok pişman olur bu arda kaçmış galiba 🤣🤣

asus nasıl peki arkadaşın attığı

Servise versem nolacak bi sıkıntısı yok diye geri gönderecekler ki çoğu kişide sıkıntı yaşıyo milletin gözünü korkutmuyor yaşadıklarım bunlar aldığında çok pişman olur bu arda kaçmış galiba 🤣🤣
Monsterın servisi sıkıntısı yok diye geri göndermez, servise götürün

Sizinle konuşmuştuk. Sorununuz kolay, birebir değişim isteyin yapacaklar. Vakit kaybediyorsunuz.

İnşallah bakalım
Hocam az çok anlıyorsanız termal macun sürün kendiniz alarak garantiye etkisi yok onun dışındaki her şey için teknik servise verebilirsiniz. Temizliği bedava yapıyorlar eyvallah ama evdeki diş macununu sürsem daha iyi soğutur laptopu :D

Bu ne anlamadım
Ben kendi kullandığım 3 model için soğutmalarının başarılı olduğunu düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle

Bu ne anlamadım
Ben kendi kullandığım 3 model için soğutmalarının başarılı olduğunu düşünüyorum
Hocam yakın zamanda servise götürdünüz mü ? Hangi macunu kullandıklarını cidden bilmiyorum ama tatile gidip gelince laptopa ne kadar macun sürdüklerine açıp bakıcam. Temizlik yapıp kendim sürüp bir daha sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim. 2 fan 3 soğutma kanalı var ama yok arkadaş laptop sucuk kızartıyor

ben şimdi çok arada kaldım monster ı fazla kötülediniz 😐

Hocam yakın zamanda servise götürdünüz mü ? Hangi macunu kullandıklarını cidden bilmiyorum ama tatile gidip gelince laptopa ne kadar macun sürdüklerine açıp bakıcam. Temizlik yapıp kendim sürüp bir daha sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim. 2 fan 3 soğutma kanalı var ama yok arkadaş laptop sucuk kızartıyor
Hayır ve ben onların kullandığı macunu sürdürmeyeceğim. Kendim kaliteli bir macun alıp vereceğim kendilerine.

ben şimdi çok arada kaldım monster ı fazla kötülediniz 😐
Alma çünkü.

Geri