Neler Yeni

Monsterın Tulpar T7 V22.1 laptopunu önerir misiniz

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
3 e ayrilmiyor max p olan zaten normal olan 2 ye ayriliyor. Max p ve max q??? Hani lütfen yanlis bilgi vermeyelim
Hocam, nasıl 3 e ayrılmıyor, normalde diğer markalar genellikle max q kullanıyor ama monster performans odaklı olduğu için max p kullanıyor, eğer mobile kullansalar 12 bin liraya rtx 3060 olan laptop alamazsınız.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Hocam, nasıl 3 e ayrılmıyor, normalde diğer markalar genellikle max q kullanıyor ama monster performans odaklı olduğu için max p kullanıyor, eğer mobile kullansalar 12 bin liraya rtx 3060 olan laptop alamazsınız.
Bak güzel kardesim son kez açıklıyorum senin mobil gpu diye tabir ettiğin șey zaten laptoplara özel üretilen gpular. Bu gpularda herhangi bir ibare belirtilmiyorsa max q gibi zaten pc veriyonuyla ayni performansi verir biz bunlara max p diyoruz. Tasima anlaminda kolaylik saglamasi icin ozelliklerden ve yerinden kisilanlar ve performansi maxpye gore dusuk olanlara max q diyoruz. Fakat max q dedigin gidipte kendinden onceki neslinden daha dusuk performans almiyor
örnek vermek gerekirse rtx 3060 max q > rtx 2060 halen fakat aradaki fark fazla değil. Mesela 1660ti max q> 1650ti halen gibi. Sonuc olarak 3 e degil 2 ye ayrılır

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Bak güzel kardesim son kez açıklıyorum senin mobil gpu diye tabir ettiğin șey zaten laptoplara özel üretilen gpular. Bu gpularda herhangi bir ibare belirtilmiyorsa max q gibi zaten pc veriyonuyla ayni performansi verir biz bunlara max p diyoruz. Tasima anlaminda kolaylik saglamasi icin ozelliklerden ve yerinden kisilanlar ve performansi maxpye gore dusuk olanlara max q diyoruz. Fakat max q dedigin gidipte kendinden onceki neslinden daha dusuk performans almiyor
örnek vermek gerekirse rtx 3060 max q > rtx 2060 halen fakat aradaki fark fazla değil. Mesela 1660ti max q> 1650ti halen gibi. Sonuc olarak 3 e degil 2 ye ayrılır
Kardeşim arkadaş kafamı karıştırdı max performans en iyisi dimi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Madem bu kadar uzunca yazdınız bu konuda bilgili olduğunuzu var sayıyorum ve size bir soru sormak istiyorum. (Uzun zamandır kavga etmeden insan gibi tartışmaya hasret kalmışım ne güzel sana rastladım şimdi takip etcem ara sıra max p kartlar berbat diye mesaj atarım bu konuyu tartışırız😁).

Avolay

80+ Gold
Max-Q , Max-P muhabbetinde 3e ayrılıyor.
Benim laptopum ikisi de değil çünkü :)
Mobile diye geçiyor. Yanlışsam düzeltin

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Max-Q , Max-P muhabbetinde 3e ayrılıyor.
Benim laptopum ikisi de değil çünkü :)
Mobile diye geçiyor. Yanlışsam düzeltin
Bende bu dediginizi ilk defa duyuyorum mobile zaten normal laptop icin ekran karti degilmi. Herhangi bir ibare yoksa max p modeli degilmi. Internette arattirdim herhangi bir bilgi de yok bununla ilgili

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Bende bu dediginizi ilk defa duyuyorum mobile zaten normal laptop icin ekran karti degilmi. Herhangi bir ibare yoksa max p modeli degilmi. Internette arattirdim herhangi bir bilgi de yok bununla ilgili
Laptoplarin hepsinde mobil geçiyor arkadaşların dediği yanlış kimden öğreniyorlarsa kaynak belirtseler iyi olacak

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Top Bottom