Axes
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Nasıl yani hocam anlamadım?Stok soğutucum dönüyorduİlki Sata kablosu fazladan değil ,ikincisi AM4 braket eğer stok soğutucu taktıysan o da fazladan değil .
Hocam ben m2 ssd kullaniyorum sata kablosunu takmıyacağım galiba ve am4 braketler yedek olabilir mi?itopyadan hazir sistem aldım işlemci fanı kurulu geliyor.İlki Sata kablosu fazladan değil ,ikincisi AM4 braket eğer stok soğutucu taktıysan o da fazladan değil .
o tırnaklar soğutucuyu tutturmak için ama amd ryzen soğutucularda gerek olmuyor soğutucunuz sabit bir şekilde sıkı sıkı durmalı vidalarını sıktıysanızNasıl yani hocam anlamadım?Stok soğutucum dönüyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben m2 ssd kullaniyorum sata kablosunu takmıyacağım galiba ve am4 braketler yedek olabilir mi?itopyadan hazir sistem aldım işlemci fanı kurulu geliyor.
Tamam dostum herhangi bir sıkıntı yok ,bu parçalardan biri sata ssd ve hdd’ler için diğeri ise AM4 braket yani şuan kullandığın soğutucu için gerekmiyor.Nasıl yani hocam anlamadım?Stok soğutucum dönüyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben m2 ssd kullaniyorum sata kablosunu takmıyacağım galiba ve am4 braketler yedek olabilir mi?itopyadan hazir sistem aldım işlemci fanı kurulu geliyor.