Neler Yeni

Montaj ve sök tak için tornavida seti gerek!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
Dostlar hayırlı sahurlarınız olsun
Bu linkini attığım ürün tüm montaj işleri için; telefonundan, ekran kartına kadar her ürünü sök-tak yapmamı sağlayacak kadar işimi görür mü? Veya daha iyi F/P ürün tavsiyesi olan var mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar hayırlı sahurlarınız olsun
Bu linkini attığım ürün tüm montaj işleri için; telefonundan, ekran kartına kadar her ürünü sök-tak yapmamı sağlayacak kadar işimi görür mü? Veya daha iyi F/P ürün tavsiyesi olan var mı?
Bu fiyatın biraz üstünde Bosch'un tornavida setini gördüğüme eminim.

gavanoz

80+
hocam bunlar ekran kartı pc için vs yeterli olur fakat telefon gibi şeylerde olmayabilir daha ince gerekebilir belki

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bende var bu set. PC için yeterli ama telefon falan sökmedim hiç. Telefon civataları ne kadar küçük ? M.2 ssd vidası kadarsa işini görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle örnek atayım en küçük yıldız ucunun üstüne ekran kartı vidası koydum. Kafanda bir şeyler oluşur.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-02 saat 02.05.04_05c19467.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-02 saat 02.05.04_05c19467.jpg
    185.5 KB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende var bu set. PC için yeterli ama telefon falan sökmedim hiç. Telefon civataları ne kadar küçük ? M.2 ssd vidası kadarsa işini görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle örnek atayım en küçük yıldız ucunun üstüne ekran kartı vidası koydum. Kafanda bir şeyler oluşur.
Telefon ile sök tak hiç yapmadım ve yapmam da sadece ne kadar detaylı konularda kullanılabileceğine dair bir ürün olmasını istediğim için belirttim. Benim asıl kullanım amacım kasa, ekran kartı sök temizle, montaj, anakart vs

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Telefon ile sök tak hiç yapmadım ve yapmam da sadece ne kadar detaylı konularda kullanılabileceğine dair bir ürün olmasını istediğim için belirttim. Benim asıl kullanım amacım kasa, ekran kartı sök temizle, montaj, anakart vs
İş görüyor işte bende pc için kullanıyorum temudan almıştım 40 50 TL civarına geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş görüyor işte bende pc için kullanıyorum temudan almıştım 40 50 TL civarına geldi.
Bu tornavida setini sepete ekledim şimdi + %99 Saf İzopropil Alkol 1 lt. Ekledim + anakart ve ekran kartının tozunu vs almam için ince temizlik yapabileceğim fırça/temizlik ürünü bulamadım? Trendyol dan
Ek: Şimdi bu ürünü de alacağım LİNK

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kaan Karan
Bu tornavida setini sepete ekledim şimdi + %99 Saf İzopropil Alkol 1 lt. Ekledim + anakart ve ekran kartının tozunu vs almam için ince temizlik yapabileceğim fırça/temizlik ürünü bulamadım? Trendyol dan
Ek: Şimdi bu ürünü de alacağım LİNK
o ürün iyi üflüyor cidden ama o videolarda ki kadar değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
o ürün iyi üflüyor cidden ama o videolarda ki kadar değil
İşimi görsün yeter
Kardeş, bana antistatik fırça lazım bir de var mı önerin? Ekran kartı, anakart vs temizlemek için statik elektrik bırakmayacak bir ince ve yumuşak toz alabileceğim fırça ürünü gerek

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kaan Karan
İşimi görsün yeter
Kardeş, bana antistatik fırça lazım bir de var mı önerin? Ekran kartı, anakart vs temizlemek için statik elektrik bırakmayacak bir ince ve yumuşak toz alabileceğim fırça ürünü gerek
hocam antistatik kelimesinin anlamını anlayabiliyorum ama ilk defa senden duydum o derece bilgim yok

Top Bottom