Moral Nasıl Toplanır?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
Arkdaşlar mutsuzluk mudur, stresten midir bilmiyorum ama hiç bir şey yapasım yok bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç birini yapacak enerjiyi bulamıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim.
iş ortasında rastgele mal mal şeylere focus atıp kalıyorum farkında olmadan, bi anda kafamı dağıtayım diye oyun giriyorum çıkıyorum işe devam ediyorum böyle bi döngüdeyim. tavsiye verebilcek varsa çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bende hep olan bi şeydi dönemsel olarak böyle zamanlarım olurdu ama bu sefer bi garip ya. Boşvermişlik çaresizlik mutsuzluk pişmanlık moralsizlik o kadar negatif şey var ki üstümde anlatamam

Son düzenleme:
Spora başla %100 mutlu olursun günüm ne zaman kötü geçse yaptığım 1-2saatlik idmanla herşeyi unutmuş dertsiz bir insan olarak çıkıyorum salondan. Tüm sıkıntılarımı sorunlarımı bu sporla unuttum sanada öneririm.

Spora başla %100 mutlu olursun günüm ne zaman kötü geçse yaptığım 1-2saatlik idmanla herşeyi unutmuş dertsiz bir insan olarak çıkıyorum salondan. Tüm sıkıntılarımı sorunlarımı bu sporla unuttum sanada öneririm.
hocam geçen yıl kaydım vardı fitstation diye bi yere 1600tl vermiştim şimdi yıllık 6k olmuş daha da zamlanıcakmış diğer salonlarda baya uzak yakın olanlarda min 10k. çok pahalı şahsen

Sana bir kitap tavsiye edeyim (Kendini Kandırmanın 40 yolu adlı kitap) ne için yaşıyoruz nasıl mutlu oluruz bu kitapta hepsi bilgili bir insan tarafından kaleme alınmış ben çok şey istifade ettim umarım sende edersin

Geri