Bilgi yanlışı. Kullanıp kullanmadığını resmi belgelerle kanıtlayamayız. O yüzden referans alacağımız tek şey onun dedikleri. Ve uyuş*urucu kullandığı hakkında herhangi bir söylemi yok.Kullanıp,madde karşıtı şarkı yapması zaten çeliştirmiyor muBu kültür de yaptığı ve söylediği o kadar zıt olan insan var ki artık hiç biri samimi gelmiyor bana. Adli sorgularında ki hayali karakter savunması tam anlamıyla doğru bence.
Hocam kullanmak suç değil ama belli bi yaş kitleye uyuşturucu kullaniminin doğru olmadiğini anlatmaya çalışırsan reklamını yapmış olursun çünkü drill sokak kafası yaşayan ucube ergenler özentiliğini ön planda tutarak uyuşturucuya yatkın olabiliyorlar bence bahsedilmesi bile saçma ,şarkıda uyuşturucudan bahsetmeyebilirsin çok mu zor yerine bişey uydurmak bilemiyorum ( motive dinliyorum bu arada şarkıları sarıyor sözleride pek ciddiye almıyorum )Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
KAYNAK : twitter.com/@cenkdurlu
Kendi yorumum : Ne kadarda uyuşturucu karşıtı gibi görünüp , şarkılarında farkındalık yaratıyor olsa da geçmişte yaptığı (10Mg - HOTBOX ft.Bekom ) bazı şarkılar bununla çelişmektedir.
Ben kendi gördüklerimi referans alıyorum söylemleri değilBilgi yanlışı. Kullanıp kullanmadığını resmi belgelerle kanıtlayamayız. O yüzden referans alacağımız tek şey onun dedikleri. Ve uyuş*urucu kullandığı hakkında herhangi bir söylemi yok.
Geri kalanlar "iddia" dışında bişey değildir.