Motor aldım taksit ödemek için kullanıyorum

emrevoxy

80+
Reaksiyon skoru
31
Ben 8 ay taksitle motor aldım günlük 20 km iş git gel oluyo e ben motorun borcunu öderken motorun ömründen yiyip km sini de yükseltmiş oluyorum değeri düşüyor ne anlamı kaldı bu işin zaten motor bloğu 60 bin km de gidiyo

kullanmak için almadıysan niye aldın ?? kullanılıp eskimeyen bir şey gördün mü ?

değer kaybetmeyen bir yatırım yapmak istiyorsan altın almalıydın dostum motor bu tabi kullandıkça eskiyecek

motosiklet yatırım aracı değildir bu kafadan kurtulun artık.

bu kafa yüzünden motor piyasası bu halde!

Ben 8 ay taksitle motor aldım günlük 20 km iş git gel oluyo e ben motorun borcunu öderken motorun ömründen yiyip km sini de yükseltmiş oluyorum değeri düşüyor ne anlamı kaldı bu işin zaten motor bloğu 60 bin km de gidiyo
Motoru kullanmayacaksan eskitmeyeceksen neden alıyorsun ki zaten? Altın değil, gümüş değil sonuçta. Fiyatını düşünmeden rahatlığına odaklanarak kullanırsan daha keyifli olabilir durum.

20 km günlük kullanımda 60000 km yi kaç günde çıkarıyorsun hesap yaptın mı kardeşim 😂😂 ekseri yatırım için motor almak gerçekten garip. Sayenizde motor yükseltemiyoruz eyvallah

kullanmak için almadıysan niye aldın ?? kullanılıp eskimeyen bir şey gördün mü ?
ben çalışmak için almadım motoru şuan elde var 0 motorun parasını ödemek için motoru kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 km günlük kullanımda 60000 km yi kaç günde çıkarıyorsun hesap yaptın mı kardeşim 😂😂 ekseri yatırım için motor almak gerçekten garip. Sayenizde motor yükseltemiyoruz eyvallah
motorun blok ömrü 60 bin km dedim 100k para veriyoz 60k az bence ömürlük olması lazım

ben çalışmak için almadım motoru şuan elde var 0 motorun parasını ödemek için motoru kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motorun blok ömrü 60 bin km dedim 100k para veriyoz 60k az bence ömürlük olması lazım
Öyle bir teknoloji icat edilirse neden olmasın :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,383
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri